We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Websites en webshops vernieuwen of optimaliseren

Uw website is zowel intern als extern van onschatbare waarde. Het is een platform dat uw medewerkers en klanten veel mogelijkheden biedt. De eerste voorwaarde die Google stelt aan een optimale website is: techniek. Content en linkbuilding zijn de twee andere pijlers, maar als uw website technisch sterk is eindigt u al hoger in de zoekresultaten.

Netzozeker levert een totaalpakket voor uw website en webshop – van design tot ontwikkeling – waarbij we een deel van de expertise ophalen bij professionele partners. U kunt bij ons een complete nieuwe website/webshop laten ontwikkelen of voor bepaalde onderdelen kiezen.

Vrijblijvend contact opnemen

Wat mogen we voor u ontwikkelen?

Een technisch sterke website of webshop is bovenal snel. Bezoekers hoeven niet te wachten tot een pagina is geladen en alle functionaliteiten werken soepel. Denk aan een offerte-, betaal- of contactmodule.

Aan de achterkant geldt hetzelfde voor medewerkers die de website beheren via het CMS (Content Management Systeem). Onze CMS-oplossingen maken het gemakkelijk om nieuwe producten, blogposts of diensten online zetten. Voor het ontwikkelen of optimaliseren van uw website/webshop volgen we drie stappen:

  • U krijgt een gedegen advies, gebaseerd op de wensen en eisen die u aan het platform stelt.
  • We verzorgen de ontwikkeling en bouw, volgens de beste technische specificaties. Netzozeker kan het complete traject verzorgen, of bepaalde onderdelen opleveren in samenwerking met uw en/of onze partners.
  • We maken uw organisatie vertrouwd met het platform en verzorgen het periodieke beheer, zodat de techniek altijd vlekkeloos functioneert.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00