MAATWERK SOFTWARE

Maatwerk Software bij Netzozeker

Heeft u een idee voor een nieuw product of dienst? Wilt u kosten besparen door processen te optimaliseren? Wilt u groeien of juist uw groei bijbenen? De kwaliteit verhogen van een intern proces? Of een hoger rendement behalen door betere gebruikerservaring en vormgeving? Ziet u een gat in de markt om u van de concurrent te onderscheiden? U voorbereiden op de Smart Industry?

Dit zijn allemaal goede redenen om te kiezen voor maatwerk software oplossingen van Netzozeker. Want onze deskundige specialisten hebben uitgebreide ervaring met software ontwikkeling op maat. Hierdoor laat Netzozeker uw bedrijf slimmer, sneller en efficiënter werken met perfecte applicaties op maat.

LEES VERDER

Advies over standaard of maatwerk software

Met onze bedrijfskundige en technische expertise denken we graag met u mee over wat de juiste software oplossing is voor uw specifieke vraag. Dat kan het ontwikkelen van maatwerk software zijn, maar zeker ook het koppelen vanstandaard softwarepakketten.

De keuze hangt af van wat u met de software ontwikkeling wilt bereiken. Wat zijn uw doelen, nu en in de toekomst? Daar gaan we graag zo vroeg mogelijk met u over in gesprek zodat onze analisten ook echt voor u van meerwaarde kunnen zijn. U kunt, naast een kop koffie, rekenen op een advies waar u op kunt bouwen.  En waarmee u vooruit kunt met uw organisatie. Dat is Netzozeker.

Voldoet uw standaard software niet (meer) aan uw bedrijfsproces? Wellicht zijn uw applicaties met elkaar te integreren met een softwarekoppeling tussen uw systemen. Een andere optie is om uw oude software te verbeteren door deze software slim na te bouwen. Netzozeker onderzoekt graag wat voor u de beste oplossing is.

Koppelingen van systemen

Welke soorten software ontwikkelen wij?

In de afgelopen jaren hebben wij een breed scala aan software voor onze opdrachtgevers ontwikkeld. Alle opdrachten betreffen maatwerk applicaties.

Een aantal voorbeelden zijn: klantportalen, webapplicaties, mobiele applicaties, planningssoftware, calculatiesoftware, productselector(s), marketingtools en koppelingen tussen diverse softwarepakketten. Voornamelijk betreffen het bedrijfsapplicaties waarmee we processen digitaliseren / ondersteunen.

Welke vraag heeft u?

Alle voordelen van maatwerk software

Maatwerk software heeft veel voordelen ten opzichte van standaard software. Standaard oplossingen zijn vaak gericht op één proces. Maatwerksoftware, het woord zegt het al, ontwikkelen we specifiek voor uw organisatie, een unieke oplossing om de doelstellingen van uw bedrijf te bereiken.

Volledig aangepast aan uw wensen en bedrijfsproces

De applicatie groeit mee met uw organisatie

Vergroot uw onderscheidend vermogen door unieke functionaliteiten

Verbetert rendement en productiviteit, levert tijd- en kostenbesparing op

Is flexibel en te koppelen aan bestaande software

DE voordelen voor u als klant

Volledig aangepast aan uw wensen en bedrijfsproces

De applicatie groeit mee met uw organisatie

Vergroot uw onderscheidend vermogen door unieke functionaliteiten

Verbetert rendement en productiviteit, levert tijd- en kostenbesparing op

Is flexibel en te koppelen aan bestaande software

 

Ik dacht: ICT op maat is schreeuwend duur.
Tot ik Netzozeker sprak

Henk-Jan Bielderman Campo Coprint

Wat kost maatwerksoftware en wat levert het op?

Netzozeker ontwikkelt maatwerk software in alle soorten en maten, voor zowel multinationals als het MKB. Software laten ontwikkelen is dus voor elk bedrijf bereikbaar, groot of klein. We bouwen op basis van uw wensen en behoeften, u heeft de kosten voor een maatwerk applicatie project dus zelf in de hand. Bovendien hoeft u geen jaarlijkse licentiekosten te betalen. Netzozeker maakt u graag wegwijs in de verschillende mogelijkheden en helpt met een business analyse om de beste keuzes te maken voor uw organisatie zodat de maatwerk software zichzelf kan terug verdienen. Dat is ons uitgangspunt. Stel u uzelf dus niet de vraag ‘Wat kost het?’, maar vraag aan Netzozeker: ‘Wat levert het op?’