SOFTWARE NABOUWEN

Laat uw verouderde software slim nabouwen.

Software veroudert snel. Zelfs wanneer u software perfect onderhoudt. De wereld rondom software verandert immers continu en de eisen van uw bedrijf groeien daarbij mee. U kunt nieuwe software laten ontwikkelen, maar ook uw oude software slim laten nabouwen. Netzozeker bouwt uw oude software slim na volgens de eisen van deze tijd, verbeteren deze op basis van uw ervaringen en zorgen ook voor toegang via de cloud. Het beste van twee werelden. Laat uw verouderde software slim vernieuwen.

 

LEES VERDER

Wat is slim software nabouwen?

Er komt een tijd dat de huidige software die uw bedrijf gebruikt steeds vaker uitvalt, knelpunten oplevert of niet meer meewerkt aan de groei van uw bedrijf. Omdat u bijvoorbeeld andere gegevens wilt vastleggen, de software niet meer aansluit op uw bedrijfsprocessen en (eind)gebruikerswensen of de oude software niet voldoet aan (GDPR) wetgeving. Dit wil niet zeggen dat u een nieuw softwarepakket moet kopen, het betekent wel dat uw ICT oplossing toe is aan vernieuwing. Software slim laten bouwen door Netzozeker is dan een kostenbesparende oplossing. Netzozeker is expert in slim software nabouwen. 

Doordat Netzozeker uw software slim nabouwt loopt uw huidige bedrijfsvoering geen risico. U kunt voor de naadloze overgang eerst alle functionaliteiten uitgebreid testen in een ontwikkelomgeving. Pas na volle tevredenheid rollen we het uit binnen uw bedrijf. Bekijk onze Netzozeker werkwijze. Doordat het systeem wordt nagebouwd, hoeven uw medewerkers niet opnieuw opgeleid te worden en zijn ze er direct mee vertrouwd. Wel profiteren zij uiteraard van software dat beter en sneller is en daardoor gebruiksvriendelijker. Laat uw software slim nabouwen en hou zo het gemak van de vertrouwde werking.

Dit is hoe we uw software vernieuwen

  • We bouwen uw software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Welke oude software kunnen we nabouwen?

We kunnen alle verouderde software herbouwen, verbeteren en beveiligen. Elk software programma (zoals een ERP/ Processysteem, projectmanagementsoftware, CRM systemen, planningssoftware, salestool, pakketten van bijvoorbeeld SAP of Microsoft) en elke programmeertaal geschreven op of in besturingssystemen en talen zoals DOS, MS-DOS, Flash, Oracle, SCO, Cobol, Clipper, Visual Basic, C, Python, Microsoft Access en/of Excel) kunnen we ombouwen. Zo zetten we de applicaties gemaakt in Visual Basics 6, Microsoft Dynamics, Microsoft navision 2009 of navision 6 om naar een moderne variant. Tevens zetten we programma’s zoals AFAS software om, of kunnen we Exact software nabouwen. Geen taal of programma heeft geheimen voor ons. We besteden niets uit en spreken de Nederlandse taal. Dit zorgt voor een heldere en duidelijke communicatie met korte lijnen.

Aarzel dus niet en laat ons uw oude software slim nabouwen en vernieuwen zodat u weer jaren vooruit kunt: bewaar al het goede van uw huidige software en voeg daar nieuwe functionaliteiten aan toe. Dat is de kern van slim software nabouwen door Netzozeker. We gooien niks weg, maar voegen wel veel toe.

Bovendien zorgt Netzozeker voor de optimale beveiliging, verbeteren we de prestaties van uw software en als u met meerdere applicaties werkt, zorgen we voor een koppeling voor het uitwisselen van gegevens. Bekijk de Netzozeker beheer en onderhoud service.

OOK DIRECT UW SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.

Blaas uw software nieuw leven in met Netzozeker.

Bij Netzozeker gaan onze ogen stralen van digitaal innoveren. We zijn daarom ook heel trots dat we ons officieel ‘Smart Industry Ambassadeur’ mogen noemen. Netzozeker behoort hiermee tot de bedrijven die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry. Dit betekent dat wij ons inzetten als boegbeeld om de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie te versterken door de digitalisering van processen te versnellen. Ook benieuwd of Smart Industry in uw bedrijf past en wat de kansen en mogelijkheden voor u zijn? Wilt u een applicatie nabouwen? Netzozeker geeft u graag inzicht in de ontwikkelingen en mogelijkheden van internet of things maatwerksoftware voor uw bedrijf.

Meer weten over slim software nabouwen?

Kijk voor meer informatie naar onze blogs inzake software nabouwen.