We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Rendabele webbased applicaties op maat

Uw klanten verwachten dat hun interactie met uw bedrijf soepel verloopt. Uw medewerkers maken graag gebruik van slimme, nieuwe oplossingen. Met de maatwerk applicaties van Netzozeker komt u intern en extern aan de verwachtingen tegemoet.

Wij ontwikkelen en implementeren bedrijfsspecifieke applicaties die processen verbeteren. Zo werken onze klanten sneller, effectiever en servicegerichter. Uiteindelijk is het doel van elke app: uw klanten en medewerkers worden er blij van, wat resulteert in betere bedrijfsresultaten. 

Vrijblijvend contact opnemen

Welke app mogen we voor u ontwikkelen?

Elke app die wij bouwen is webbased. Sommige apps draaien vooral intern - als een programma binnen het computernetwerk van uw bedrijf - zoals offerte-, CRM- of ERP-systemen. Andere applicaties zijn online voor uw klanten beschikbaar, zoals mobile apps en functionaliteiten voor websites en webshops.

Onze applicaties zijn altijd maatwerk. Dat klinkt al gauw kostbaar, maar de investering is gerelateerd aan het rendement dat er tegenover staat. Een tijdswinst, omzetverhoging of conversiegroei bijvoorbeeld. Het ontwikkelen van apps doen we dan ook in drie stappen:

  • U krijgt een gedegen advies, gebaseerd op de wensen en eisen die u aan de app stelt.
  • We verzorgen de ontwikkeling en bouw van de app, volgens de beste technische specificaties.
  • We maken uw organisatie vertrouwd met de app en verzorgen het periodieke beheer, zodat de techniek altijd vlekkeloos functioneert.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00