PLANNINGSSOFTWARE NABOUWEN

Om uw bedrijfsprocessen gestroomlijnd te laten verlopen, is planningssoftware onmisbaar. Maar wat nu als u steeds weer aanloopt tegen de grenzen van uw bestaande en duidelijk verouderde systeem? Nieuw kopen, met alle nadelen van dien? Waarom het niet slim laten nabouwen door de professionals van Netzozeker?

LEES VERDER

 

ICT verbindt uw medewerkers met elkaar en uw bedrijf met de wereld. Het punt is alleen dat de ontwikkelingen – in de technologie en in het bedrijfsleven – sneller gaan dan ooit. Dat betekent dat ook uw planningssoftware vroeg of laat aan een upgrade toe is. Uw oude pakket heeft teveel ongebruikte functionaliteit, die steeds vaker in de weg zit. Het is geschreven in een oude programmeertaal, waardoor flexibiliteit ontbreekt. Er doen zich geregeld compatibiliteitsproblemen voor met uw hedendaagse ERP-software. Moderne functionaliteit ontbreekt en koppelingen met externe partijen haperen of werken helemaal niet. Om uw groeiambities te kunnen waarmaken, is het vaak de beste optie om uw software slim te laten nabouwen naar moderne standaarden en eisen. 

 

 

Dit is hoe we uw PLANNINGSsoftware nabouwen

  • We bouwen uw Planningssoftware programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren planningssoftware op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

Volgens uw wensen

Door uw software regelmatig slim te vernieuwen en te moderniseren, blijft u de concurrentie gemakkelijker een stap voor. Het aanschaffen van een nieuw pakket is meestal tijdrovend, kostbaar en omslachtig. Door het pakket dat u al goed kent te laten nabouwen en het beheer en onderhoud in handen van de experts van Netzozeker te geven, behoudt u al het goede en voegt u alle gewenste en vereiste functionaliteit eraan toe. Hiermee minimaliseert u risico’s, optimaliseert u uw beveiliging en is de impact op de gebruikers klein. Uw medewerkers zijn per slot van rekening al bekend met de interface, die bovendien nog eens kan worden aangepast naar de laatste wensen. Mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren, komen ineens binnen handbereik. Het programma is nu vanaf ieder device te benaderen: desktop, laptop, tablet en smartphone. Ook kan uw planningssoftware aansluiten bij de cloud en u voldoet weer aan alle wet- en regelgeving. Geheel volgens de wensen voortkomend uit uw eigen ervaring. De gerenoveerde software ondersteunt de komende jaren weer uw business, uw processen, en integreert naadloos met andere software en de bestaande databases. 

Meer weten over Planningssoftware nabouwen?

Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Lage kosten

Zonder uitvoerige training verloopt de overgang naar het vernieuwde systeem soepel en zonder dat het werk onderbroken hoeft te worden. Voor verrassend lage kosten is uw planningssoftware razendsnel weer klaar voor de toekomst. Uw oude software met de vertrouwde look & feel, maar dan sneller, beter en slimmer. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het vernieuwen van ieder planningssysteem, maar ook in het nabouwen van andere software.

Lees hier hoe wij SAP-software nabouwen

Lees hier hoe wij Microsoft-software nabouwen.

Lees hier hoe wij Exact-software nabouwen.

Lees hier hoe wij AFAS-software nabouwen.

OOK DIRECT UW PLANNINGSSOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.