BEHEER EN ONDERHOUD

Beheer en onderhoud voor veilige software

Hoogwaardige (maatwerk)software waar u op kunt bouwen. Een innovatieve applicatie of softwarekoppeling die waarde toevoegt aan uw bedrijfsproces. Waarmee uw medewerkers goed kunnen werken en die uw klanten graag gebruiken. Software dat draait conform het beoogde resultaat. En waarmee u vooruit kunt met uw organisatie. Dat is het doel vooraf. En dat blijft ook na oplevering het doel. Daarom biedt Netzozeker beheer en onderhoud voor uw software.

 

LEES VERDER

Software onderhoud

Software dat gebouwd wordt, moet ook na ingebruikname onderhouden worden. Een goede controle op continuïteit, kwaliteit en veiligheid is belangrijk. Met onze support op afstand staan wij daarom ook na oplevering voor u klaar. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan fixen we dit in overleg met u. Onze helpdesk is alle werkdagen bereikbaar voor onderhoud.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN CONTACT

Software beheer

Ook kijken we met u mee vooruit.  Soms veranderen de wensen of randvoorwaarden waaronder de software gebouwd is. Bij softwarebeheer is privacy en veiligheid van essentieel belang. Daarnaast is het ook belangrijk dat de prestaties goed blijven. Door veranderingen in de markt en technologische ontwikkelen veranderen de wensen en eisen continue. Wij adviseren u graag over aanpassingen of functionaliteiten zodat uw software soepel kan blijven meebewegen. Ook voor de Smart Industry. Een advies over implementatie en beheer van software nemen we ook mee in de business analyse.

Netzozeker Service Level Agreements (SLA)

We doen er vanzelfsprekend alles aan om u als klant te helpen. De standaard responstijd en aantal uren technische support is afhankelijk van het door u gekozen SLA pakket (Service Level Agreements). Deze SLA pakketten bestaan uit beheerdiensten, onderhoudswerkzaamheden (correctief en preventief),  functionele- en technische ondersteuning. Op basis van de mogelijke bedrijfsrisico’s maken we samen afspraken over responstijden, updatebeleid en support. Dit biedt gemak en veel Netzozeker-heid.

 

Netzozeker veiligheidsscan

Netzozeker levert nieuwe applicaties altijd standaard op met een Web Application Scan. Met deze veiligheidsscan testen wij de applicatie uitvoerig tegen de meest voorkomende veiligheidsrisico’s. Wij leveren pas op als er geen enkele kwetsbaarheid wordt geconstateerd. Wilt u nog meer Netzozekerheid? Sluit dan een onderhoudscontract af voor een periodieke veiligheidsscan waarmee tijdig kwetsbaarheden kunnen worden gedetecteerd en opgelost.

Ook zeker zijn dat uw software draait zonder gedoe?