SMART INDUSTRY

Bij Netzozeker gaan onze ogen stralen van digitaal innoveren. We zijn daarom ook heel trots dat we ons officieel ‘Smart Industry Ambassadeur’ mogen noemen. Netzozeker behoort hiermee tot de bedrijven die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry.

Dit betekent dat wij ons inzetten als boegbeeld om de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie te versterken door de digitalisering van processen te versnellen. Ook benieuwd of Smart Industry in uw bedrijf past en wat de kansen en mogelijkheden voor u zijn? Netzozeker geeft u graag inzicht in de ontwikkelingen en mogelijkheden van Smart Industry met maatwerksoftware voor uw bedrijf.

 

LEES VERDER

Wat is Smart Industry precies?

‘Smart Industry’ of slimme industrie is de verregaande digitalisering van apparaten, productiemiddelen, mensen en organisaties. Andere landen gebruiken Industrie 4.0 en Industrial Internet als definitie. Smart Industry biedt bedrijven nieuwe mogelijkheden om hun productieproces te optimaliseren, slimme en gepersonaliseerde producten te ontwikkelen en hun businessmodel te verbeteren. Dit door in te zetten op combinaties van digitale en technologische innovaties die elkaar versterken. Het maakt bedrijven daarmee toekomstbestendiger en duurzamer.

We lezen er bijna elke dag wel over: 3D printing, robotisering, Big Bata, Internet of Things (IoT), blockchain en clouddiensten. Allemaal innoverende trends en technieken. Smart Industry biedt natuurlijk oneindig veel mogelijkheden en kansen. Elk bedrijf wil innoveren, slimmer werken en hierdoor meer resultaat behalen. Smart bezig zijn dus. Netzozeker is op de hoogte van de laatste technologie. Dit stelt u als opdrachtgever in staat om future proof software te laten ontwikkelen.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN CONTACT

De Rol van ICT binnen Smart Industry

Softwareontwikkeling is de sleutel voor succes van Smart Industry. Want software kan processen optimaliseren door koppelingen te maken tussen machines, computers en het internet. Software kan meten hoe machines zich gedragen en precies laten zien waar de winst te behalen valt. Ook privacy by design van smart software is belangrijk: netwerken en data moeten goed beveiligd zijn en de gebruiksrechten goed gedefinieerd en beschermd. Cloudtechnologie is ook van belang. In de actieagenda Smart Industry is er dan ook aandacht voor standaardisatie van de randvoorwaarden: Big data, big trust, ketensamenwerking met de ICT en cyber security & safety.

Verbeter uw processen met de Smart Industry

Smart Industry helpt uw bedrijf om efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made te kunnen produceren. Dit door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen.

In de industrie vinden veel transacties plaats tussen bedrijven, zoals orderverwerking, het delen van planningen en facturatie. Als de digitale systemen van bedrijven goed op elkaar aansluiten, bespaart dat kosten en tijd. Netzozeker is specialist in signaleren van kansen voor procesoptimalisatie met maatwerksoftware. Plan een kennismaking met ons in.

 

Subsidie Smart Industry Boost

BOOST – de actieagenda voor Smart Industry in Oost-Nederland – ondersteunt de maakindustrie in Oost-Nederland die zich smart wil ontwikkelen. Vraag hiervoor bij de provincie Overijssel een Smart Industry Innovatievoucher aan. Netzozeker laat uw bedrijf slimmer en sneller werken door digitale innovatie. Bent u benieuwd hoe u uw magazijn, warehouse, productie of interne logistieke processen “smart” kunt automatiseren? Ontdek samen met onze consultant wat wij Netzozeker voor u kunnen betekenen.

DE voordelen voor u als klant

De productiviteit gaat omhoog. Digitaliseren vermindert de kans op fouten

Doorlooptijden worden verkort en leverbetrouwbaarheid gaat omhoog

Direct inspelen in proces en fluctuaties op de markt met real-time inzicht door Big Data

Door flexibiliteit mogelijk om voor iedere klant ‘op maat’ producten en diensten te leveren

Smart Industry is duurzaam (minder afval, grondstofgebruik en vervoersbewegingen)

De voordelen van Smart Industry voor uw bedrijf

De productiviteit gaat omhoog. Digitaliseren vermindert de kans op fouten

Doorlooptijden worden verkort en leverbetrouwbaarheid gaat omhoog

Direct inspelen in proces en fluctuaties op de markt met real-time inzicht door Big Data

Door flexibiliteit mogelijk om voor iedere klant ‘op maat’ producten en diensten te leveren.

Smart Industry is duurzaam (minder afval, grondstofgebruik en vervoersbewegingen)

Kortom Smart Industry helpt om uw concurrentiepositie te behouden en voorop te blijven lopen. Zijn er dan geen nadelen verbonden aan Smart Industry? Eigenlijk niet, alleen voor uw concurrenten die de Smart Industry niet omarmen. Uiteraard zijn kosten en investeringen nodig om als organisatie “smart” te gaan werken. De transformatie zal echter stapsgewijs verlopen. Het is niet een uitgave die in één keer gedaan zal worden. Voor organisaties die hun voortbestaan willen veiligstellen is het dan ook essentieel om mee te bewegen met deze transitie naar een Smart Industry.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN