ERP/CRM software

Koppelen met uw bestaande ERP/CRM software

Maakt u gebruik van een bestaande business software zoals een ERP en/of CRM pakket, maar voldoet het niet aan uw eisen, mist u functionaliteiten, sluit het niet aan op uw processen of wilt u juist data uitwisselen en/of koppelen met andere (cloud) software?

Netzozeker heeft veel ervaring met het koppelen  of uitbreiden van bekende ERP/CRM systemen. Wilt u meer weten? Neem dan meteen contact met ons op.

ERP/CRM pakketten

Koppelen of uitbreiden van bestaande ERP/CRM systemen

Wilt u uw ERP koppelen met andere systemen of over extra functionaliteiten  beschikken? Wij helpen u graag! enkele voorbeelden:

  • Data en processen ontsluiten middels een klantportaal, serviceportaal of een (mobiele) applicatie.
  • Aanbieden van een eigen API waarmee klanten / leveranciers direct orders kunnen plaatsen en beheren. (o.a. voor ketenintegratie).
  • Data uitwisselen met uw financiële administratie.
  • Koppelen met externe software om processen met elkaar samen te laten werken.

Exact Software

Exact is leveranciers van diverse ERP/CRM pakketten zoals Exact Online, Exact Globe, Exact Synergy, Exact Bouw, Exact Insight, Exact Consolidatie, Exact AEC en Exact Financials. Exact richt zich op een breed scale aan bedrijven in de markt, van kleine bedrijven tot internationale spelers. 

De pakketten van Exact bevatten zeer veel standaard modules zoals Accountancy, Productie, Handel, Uren & Facturen en projectmanagement met elk hun eigen functionaliteiten. 

Gebruikt u een product van Exact en wilt u met Exact koppelen met een extern systeem of mist u wellicht extra functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

UNIT4 bedrijfssoftware

Unit4 is net als Exact breed georiënteerd op het gebied van doelgroepen en de de grootte van de ondernemen. Van een accountantskantoor tot ZZP, van MKB tot groot zakelijk.  

Unit4 heeft diverse oplossingen op gebied van Accountancy, Fiscaal, boekhouden, rapportages, HR, en Salaris. 

Gebruikt u software van Unit4 zoals Multivers of Basecone en wilt u deze koppelen met andere externe systemen of uitbreiden met extra functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Ridder IQ ERP software

Ridder ERP IQ is een ERP systeem gericht op maakbedrijven (maakindustrie).  Het ERP systeem digitaliseert bedrijfsprocessen voor de klantorder gestuurde maakindustrie.

Ridder iQ bevat in de basis al enorm veel functionaliteiten. Zo beschikt het pakket onder meer over uitgebreide CRM-functionaliteiten, een inkoop- en verkoopadministratie, urenadministratie, documentbeheer, voor- en nacalculatie, voorraadadministratie, werkvoorbereiding, autorisatiesysteem en een geïntegreerde rapportontwerpen.

Gebruikt u Ridder software zoals Ridder ERP en wilt u deze koppelen met andere externe systemen of uitbreiden met extra functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

ridder-iq-erp-software

Plan-de-CAMpagne ERP

Plan-de-CAMpagne is een ERP systeem gericht op de maakindustrie voor de gehele keten, van offerteaanvraag tot en met de factuur. Met Plan-de-CAMpagne optimaliseert u uw totale productieproces van order invoeren tot order uitleveren.

Plan de Campagne is geschikt voor: bedrijfsaansturing, inkoop, werkvoorbereiding en planning. 

Gebruikt u software zoals Plan-de-CAMpage ERP en wilt u deze koppelen met andere externe systemen of uitbreiden met extra functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Odoo ERP

Odoo is een suite van open source zakelijke apps die aan al uw bedrijfsbehoeften voldoen: CRM, e-commerce, boekhouding, inventaris, verkooppunt, projectbeheer, enz.

Gebruikt u software zoals Odoo ERP en wilt u deze koppelen met andere externe systemen of uitbreiden met extra functionaliteiten? Of bent u benieuwd naar de API die wij in opdracht voor print.com hebben gebouwd die naadloos aansluit bij Odoo? Neem dan contact met ons op.

Odoo Logo

OOK DIRECT UW ERP/CRM KOPPELEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.

Overige ERP/CRM software

Naast bovenstaande pakketten koppelen wij ook met ERP en/of CRM systemen zoals SAP, Microsoft Dynamics CRM online, Office 365, Afas en Navision

Wilt u uw ERP software koppelen met andere externe systemen of uitbreiden met extra functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Smart industry ambassadeur

Als Smart Industry ambassadeur helpt Netzozeker graag de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie te versterken door de digitalisering van processen te versnellen.  lees verder >>

Logo Smart Industry