Winnaar “businesspartner van het jaar”

Tijdens het partnerevent van Previder op 12 april zijn de jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. KNNS werd erkend als cloudpartner van het jaar, Netzozeker kreeg de award voor de businesspartner van het jaar. 

Netzozeker heeft voor de tweede keer op rij een award in de wacht gesleept. Dit maal de award voor businesspartner van het jaar die werd uitgereikt aan onze directeur, Ron Aarnink.

Netzozeker heeft de award businesspartner van het jaar  gewonnen dankzij de significante groei in business die Netzozeker heeft gerealiseerd op gebied van cloud-, connectivity- en colocatiediensten. Hiermee is Netzozeker al jarenlang een waardevolle partner voor Previder.

Het Previder partnerevent is een jaarlijks terugkerend event voor IT-dienstverleners. Het event “In de cloud met sterren” vond dit jaar plaats in het schitterende kantoor van Previder op de 12de verdieping, waar je daadwerkelijk in de cloud bent.

Het partner event staat in het teken van de nieuwe ontwikkelingen. Partners worden bijgepraat op het gebied van (nieuwe) producten en diensten, de ontwikkelingen in de markt en de visie en missie van Previder.

 

Wij zien de Award als een waardering voor onze samenwerking met Previder en zijn er wederom trots op!

Ron Aarnink, directeur

 

Na het schitterende event kunnen we dan ook weer vaststellen dat we een aantal jaren geleden de juiste keuze hebben gemaakt om een samenwerking met Previder aan te gaan. De producten en diensten sluiten goed aan op de onze dienstverlening, evenals de diensten die aankomende maanden worden gelanceerd door Previder. We zien Previder dan ook als een waardevolle businesspartner waarbij hoogwaardige kennis, kwaliteit en veiligheid een belangrijke rol spelen.

De award voor cloudpartner van het jaar ging dit jaar naar KNNS en werd door Johannes Hibma in ontvangst genomen. Wij feliciteren KNNS dan ook van harte met hun gewonnen prijs.