PROJECTMANAGEMENT-SOFTWARE NABOUWEN

In iedere onderneming van enige omvang worden projecten uitgevoerd. Projectmanagementsoftware helpt het overzicht te behouden, te coördineren en waar nodig bij te sturen. Als deze software verouderd is, kan dat nadelige gevolgen hebben voor uw projecten. Netzozeker kan het voor u nabouwen naar moderne standaarden en eisen.

 

LEES VERDER

Iedere keer weer is het een uitdaging om een project succesvol, op tijd en binnen het gestelde budget af te ronden (OTOB). Projectmanagementsoftware gaat over afdelingen heen en heeft connecties met andere projecten, bedrijven en samenwerkingen. Deze software neemt u, als een superalerte spin in het web, veel werk uit handen. Daartoe moet de software wel voldoen aan de modernste wensen en eisen. De ontwikkelingen – qua techniek of binnen een branche – volgen elkaar sneller op dan ooit. Digitale innovatie is geen luxe meer, maar absolute noodzaak. 

 

 

Dit is hoe we uw PROJECTMANAGEMENTsoftware nabouwen

  • We bouwen projectmanagementsoftware programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de projectmanagementsoftware op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

De voordelen

Laat uw projectmanagementsoftware renoveren, beheren en onderhouden door Netzozeker. U behoudt daarmee al het goede en voegt er nieuwe functionaliteit, standaarden en mogelijkheden aan toe die voorheen ondenkbaar waren. Door slim nabouwen minimaliseert u risico’s en is de impact op het bedrijf en de gebruikers klein. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het vernieuwen van projectmanagementsoftware.

Lees hier hoe wij SAP-software nabouwen

Lees hier hoe wij Exact-software nabouwen.

Lees hier hoe wij Microsoft-software nabouwen.

Lees hier hoe wij AFAS-software nabouwen.

De gemoderniseerde software sluit naadloos aan op uw business, uw processen, andere software en de bestaande databases. Anders dan bij de kostbare, nieuwe projectmanagement-suites betaalt u niets voor overbodige functionaliteit. Uw medewerkers zijn al vertrouwd met de bekende functionaliteiten en de interface. Zonder extra training verloopt de overgang naar het vernieuwde systeem soepel, zonder dat het werk onderbroken hoeft te worden. Voor verrassend lage kosten is uw projectmanagementsoftware razendsnel weer klaar voor de toekomst. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het nabouwen van uw projectmanagementsoftware? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Uw uitgangspunten

De professionals van Netzozeker hebben ruime ervaring en kennis van het slim nabouwen van software. Onze aanpak gaat van start met een gedegen vooronderzoek, waarbij uw uitgangspunten leidend zijn. Hier komt uit naar voren of volledig nieuw maatwerk de betere keuze is, of dat het bestaande systeem wordt omgebouwd. Tijdens het nabouwtraject behoudt u de volledige regie en dankzij onze iteratieve werkwijze zijn tussentijdse aanpassingen geen enkel probleem. Zo bent u zeker van de waarde van het eindproduct en zijn de duur van de ontwikkelperiode en de kosten helder. 

OOK DIRECT UW PROJECTMANAGEMENTSOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.