CRM-SOFTWARE NABOUWEN

Customer Relationship Management, of klantrelatiebeheer, is een essentieel onderdeel van bedrijfsvoering. Ieder bedrijf van enige omvang werkt dan ook met CRM-software. Goede CRM-software vergemakkelijkt de vele taken omtrent relatiemarketing en verhoogt de kwaliteit van het klantcontact. Het is daarom enorm belangrijk om deze software up-to-date te maken en te houden.

 

LEES VERDER

 

Ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan sneller dan ooit. Iedere organisatie moet digitaal innoveren om ‘bij te blijven’. Dat betekent het regelmatig vernieuwen en moderniseren van de software. Zeker in branches met veel concurrentie is ‘bijblijven’ of ‘overleven’ niet voldoende. Daar moet u vooraan lopen. Om klanten en relaties – of partners, collega’s en leveranciers – beter te begrijpen en te bedienen, kunt u niet met verouderde software blijven werken. Zeker niet wat de software betreft waarmee u meer klanten wil aantrekken, die trouwer zijn en beter aansluiten bij de business. Vaak vervangt men oude CRM-software door een nieuwere versie of door volledig nieuwe pakketten, terwijl dit in veel gevallen helemaal niet nodig is. Doorbouwen op het bestaande is vaak slimmer en veel goedkoper. 

Nieuwe jas

Ongetwijfeld kent u dit: u loopt steeds vaker aan tegen beperkingen van uw huidige CRM-pakket en diverse invulvelden gebruikt u niet of nauwelijks. Ook helpt het pakket niet echt om te voldoen aan de AVG-richtlijn. Anderzijds zijn uw medewerkers helemaal vertrouwd met de interface en de beschikbare functionaliteit. Overstappen naar een compleet nieuw pakket vergt flinke aanpassingen en training. Hoe mooi zou het zijn als u de bestaande software slim kunt laten nabouwen, zodat het helemaal klaar is voor de toekomst, zonder de rompslomp of hoge kosten van nieuwe, andere software. Vertrouwde CRM-software in een nieuw jasje, met alle gewenste en vereiste functionaliteit die naadloos aansluit bij uw business. Dat kan!

Dit is hoe we uw CRM-software nabouwen

  • We bouwen uw CRM-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de CRM-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

Lage kosten, lage risico’s

Bij Netzozeker zijn wij gespecialiseerd in het slim nabouwen van CRM-software. Niet alleen maken we uw software gebruiksvriendelijker. Er komt ook nieuwe functionaliteit beschikbaar die tot voor kort ondenkbaar was. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? Op basis van uw wensen renoveren we de software, zonder de hoge kosten, vervelende risico’s – zoals koppelingsproblemen met andere software – en andere nadelen. Wanneer wij uw CRM-software volledig geschikt maken voor de toekomst, is de impact zo minimaal mogelijk. De bestaande data worden feilloos omgezet naar het nieuwe systeem, zodat er niets van uw opgebouwde data verloren gaat. Kortom, uw pakket wordt beter, veiliger en compatible zonder verlies van de opgedane ervaring en de verzamelde data. Uw bestaande bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd terwijl ze gewoon blijven doordraaien. Bovendien kunt u besparen op kostbare licenties.

Meer weten over CRM-software nabouwen?

Wilt u meer weten over het nabouwen van uw CRM-software? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

In de praktijk 

Wij kunnen praktisch ieder CRM-systeem nabouwen

Lees hier hoe wij SAP-software nabouwen

Lees hier hoe wij Microsoft-software nabouwen.

Lees hier hoe wij Exact-software nabouwen.

Lees hier hoe wij AFAS-software nabouwen.

Daarbij behouden we het goede van het bestaande en voegen de benodigde nieuwe elementen eraan toe. Nadat wij de software geheel volgens uw wensen hebben nagebouwd, kunnen we het implementeren. Tijdens de transitie kunnen beide versies van uw CRM-pakket (oud en herbouwd) naast elkaar draaien, om een soepele overgang te garanderen. De nieuwe CRM-software is volledig compatible met moderne hardware en software, zoals bestaande ERP-pakketten en diverse cloud-oplossingen. Uw medewerkers kunnen zonder extra training overstappen op de nieuwe software. Ze zijn immers al vertrouwd met de interface en de functionaliteit, waardoor eventuele weerstand tegen verandering minimaal zal zijn.

OOK DIRECT UW CRMSOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.