AFAS-SOFTWARE NABOUWEN

AFAS maakt ERP-software die speciaal voor uw branche is ontworpen, van accountancy of de bouw tot aan zorg & welzijn. Maar zelfs wanneer de software op maat is gemaakt voor uw branche moet het meegroeien met de technologische en andere ontwikkelingen. Verouderde software kan als een rem werken op het succes van uw bedrijf. Laat daarom uw AFAS – software slim nabouwen naar de laatste wensen en eisen.

 

LEES VERDER

 

Ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan sneller dan ooit. Iedere organisatie moet digitaal innoveren om ‘bij te blijven’. Dat betekent dat software met enige regelmaat moet worden vernieuwd. Zeker in branches met veel concurrentie is ‘bijblijven’ of ‘overleven’ niet voldoende. Daar moet u vooraan lopen. Misschien moet u zelfs uw businessmodel herzien. Voor de blijvende ondersteuning van uw eigen processen, én om uw klanten en relaties – of partners, collega’s en leveranciers – beter te begrijpen en te bedienen, kunt u niet met verouderde AFAS-software blijven werken. Het vervangen van uw legacy-software door een geheel nieuw systeem is een risicovolle, tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Vaak is het slimmer en veel goedkoper om het bestaande systeem te renoveren en te moderniseren. 

 

 

Dit is hoe we uw AFAS-software nabouwen

  • We bouwen uw AFAS-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de AFAS-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

De voordelen

Door uw AFAS-software te laten nabouwen, behoudt u het goede van wat u al kent en voegt u nieuwe functionaliteit en mogelijkheden toe die voorheen ondenkbaar waren. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring met het koppelen van ERP-software aan andere softwarepakketten, intern én extern. Dat is met name belangrijk voor AFAS-software, aangezien deze raakvlakken heeft met vrijwel alle bedrijfsprocessen zoals projectadministratie, projectbewaking, orderverwerking en de financiële administratie. Het ombouwen van uw software doen wij geheel volgens uw eigen wensen, zodat uw werkprocessen – die wellicht in de loop der tijd zijn veranderd – weer gestroomlijnd kunnen worden ondersteund. U voldoet weer probleemloos aan alle wet- en regelgeving, maar minstens zo belangrijk is dat de overgang voor uw medewerkers uitermate soepel verloopt. Zij zijn al vertrouwd met de software en de interface, dus is extra training niet nodig. Voor verrassend lage kosten is uw AFAS-software razendsnel weer klaar voor de toekomst.

Meer weten over AFAS-software nabouwen?

Wilt u meer weten over het nabouwen van uw AFAS-software? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Onze aanpak

Om een goed beeld te krijgen op welke punten wij uw AFAS-software moeten ombouwen, gaan we eerst met u aan tafel zitten. Hierin nemen we niet alleen de functionele verbeteringen mee, maar ook de navigatie en menustructuren. Een optimale gebruikerservaring is essentieel. Vervolgens passen wij uw systeem aan volgens de stappen design, bouw, prototype, testen en terugkoppelen. Op die manier hoeven we in een later stadium niet meer bij te sturen. Na ingebruikname verzorgen onze professional het beheer en onderhoud. Zo blijft uw software up-to-date en draait het gegarandeerd soepel. 

Meer weten over het laten nabouwen van uw AFAS-software? Neem contact op met de experts van Netzozeker.

OOK DIRECT UW AFAS-SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.