We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Wij zoeken jou!

Als fullstack PHP ontwikkelaar aan de slag?

Vacatures >

Effectieve webshops en e-commerce

Bezoekers van een webshop zijn al online minded. Ze vertrouwen op e-commerce en weten dat ze betrouwbaar via het internet kunnen winkelen. Met een technisch hoogwaardige webshop laat u als bedrijf weten dat u dat vertrouwen waard bent. Bezoekers doorlopen een optimaal proces van kiezen, bestellen en afrekenen, waarbij de webshop houvast en ondersteuning biedt. Bijvoorbeeld door add-ons voor te stellen (producten die passen bij een artikel dat in het winkelmandje is gelegd) en door de bezoeker goed te informeren over de status van zijn of haar bestelling.

Alleen als dit vlekkeloos verloopt gaan bezoekers met u in zee, en komen mensen graag nog een keer terug.

Vrijblijvend contact opnemen

Onze standaard: de ideale winkelervaring

De webshops van Netzozeker bieden uw klanten een optimale gebruikerservaring. Dat doen we (onder meer) met de volgende specificaties en tools:

  • SEO-ready: uw webshop is compleet toegerust met alle aspecten die Google belangrijk vindt, zoals ruimte voor page titles, meta descriptions, canonical tags en SEF url’s.
  • Responsive: bezoekers hebben een prettige ervaring ongeacht het device dat ze gebruiken. Uw webshop is responsive en voegt zich automatisch naar de eisen van smartphone, tablet en pc.
  • Joomla: dit platform is de basis waar uw webshop op draait en is compatibel met alle denkbare applicaties. Met een Joomla platform kunt u bezoekers allerlei functionaliteiten bieden, zoals een offerte-, bestel- of betaalmodule, een uniek klantprofiel, een gerichte zoekfunctie, klantbeoordelingen, communities, etc.
  • VirtueMart: dit is een van onze favoriete webshop-oplossingen, waar we de wensen van bijna elke klant mee kunnen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan cross- en upselling, klantreviews, kortingscoupons of cadeaubonnen.
  • Magento: een populair platform voor e-commerce, geschikt voor webwinkels variërend van tientallen, tot duizenden producten.

Kies voor één aanspreekpunt

Wij kunnen de complete dienstverlening leveren voor uw webwinkel. Van domeinnaamregistratie en zakelijke hosting, tot een strak design en maatwerk applicaties. Dit doen we deels in huis en deels in samenwerking met partners. Daar zit u natuurlijk niet aan vast, want u bepaalt zelf welke onderdelen u bij ons neerlegt. Toch is het wel prettig om één aanspreekpunt te hebben, omdat alle aspecten van uw webshop met elkaar moeten samenwerken. 

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00