We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Onze werkwijze

We zijn een nuchter no-nonsens bedrijf zonder gebluf, met medewerkers die het heel gewoon vinden om met topsoftware het verschil te maken voor bedrijven. Want daar gaat het om. Onze drijfveer is dat we met digitaal innoveren bedrijven slimmer en sneller laten werken. Dus dat onze software onder de streep veel rendement voor uw bedrijfsprocessen oplevert. Netzozeker!

We weten klanten vaak boven verwachting te verrassen met softwareoplossingen waar ze zelf vaak nog niet eens van gehoord hebben. Om dit te bereiken hanteren wij de volgende werkwijze: 

1. Analyse

Vaststellen van het vertrekpunt

Waarom? Dat is de eerste vraag die we aan u stellen als we bij elkaar aan tafel zitten. We stellen vast waar we naar toe willen gaan, wat is het doel? Wat gebeurt er nu? Wat moet beter? Zo krijgen we een goed beeld wat de software moet gaan doen. Nu en in de toekomst.  Het resultaat is een onafhankelijk advies om uw bedrijfsproces te optimaliseren. Door deze werkwijze kunnen wij veel meerwaarde voor uw bedrijf realiseren.

2. Ontwerp

De juiste user flow, look & feel

In de ontwerp fase besteden wij veel aandacht aan klantwensen (user stories) en de information architecture, oftewel navigatie en menustructuren. Het succes van software wordt mede bepaald door de juiste look & feel. Daarom brengen we de algehele gebruikerservaring, de user flow, in beeld. Erg belangrijk dat deze intuïtief aanvoelt, we willen dat de gebruiker de applicatie gaat omarmen. Onze UX/UI specialist zorgt voor een doordachte interface en een goede user flow.

3. Ontwikkelen

Stapsgewijs naar succes

Wij ontwikkelen graag software volgens een iteratief proces, dus stapsgewijs. Design, bouw prototype, testen en terugkoppelen. Onze multidisciplinaire SCRUM-teams leveren tussentijdse versies op om in een vroeg stadium feedback te verzamelen.  Door deze korte cyclus zijn we wendbaar en kunnen we vroegtijdig bijsturen, problematiek tackelen en vernieuwen. Hierdoor is herbouw in een later stadium niet nodig en kunnen we complexe softwareprojecten sneller tot een goed einde brengen. Think big, start small and improve fast.

4. Onderhoud en beheer

Altijd up to date

Software dat gebouwd wordt, moet ook na ingebruikname onderhouden worden. Een goede controle op continuïteit, kwaliteit en veiligheid is belangrijk. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan fixen we dit in overleg met u. Ook kijken we met u mee vooruit.  Wij adviseren u graag over aanpassingen of functionaliteiten zodat uw software soepel kan blijven meebewegen.

Ook een belangrijke succesfactor in de werkwijze van Netzozeker:  we werken niet voor klanten, maar met klanten. Als één team met één doel. Digitaal innoveren doen we samen!

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00