Uw applicatie in betrouwbare handen met Managed hosting.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Managed beheer

Bij managed hosting nemen we het beheer van uw website, applicatie, software of de gehele infrastructuur uit handen en zorgen we voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid. We zijn verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en monitoren de systemen en veiligheid. Daarnaast grijpen we 24x7 proactief in. Hiermee bent u verzekerd van continuïteit.

  • Uw websites en/of applicaties blijven optimaal presteren
  • Uw bedrijf is minder kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. 
  • We monitoren 24x7 uw systemen en grijpen (pro) actief in.

Vrijblijvend contact opnemen


Proactief beheer

Alle managed diensten worden dagelijks beheerd. We monitoren 24x7 en grijpen in bij storingen. We handelen proactief en optimaliseren continue het platform op performance en veiligheid.

Betrokken en verantwoordelijkheid

Wij streven naar een samenwerking waarin we ons betrokken en verantwoordelijk voelen voor het gezamenlijke einddoel. Dit kunnen we alleen realiseren door nauw samen te werken en waar openheid en communicatie voorop staan. Geen gewijs, kast-je-muur verhaal en verantwoordingen afschuiven bij problemen, maar samen de uitdaging aangaan en het probleem pragmatisch oplossen. Dat is waar we voor staan.

Netzozeker gelooft in een open en eerlijk beleid. Daarom geven we volledige openheid inzake uw omgeving, zo kunt u realtime de logfiles bekijken, monitorgegevens en storingsmeldingen inzien en heeft u inzichten in veiligheidsrapporten en overige logboeken zoals tickets en update informatie.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00