Klantcase: De Gordijnenman / Offertesysteem

Referentie: De Gordijnenman

Netzozeker helpt ondernemers technologisch te innoveren door producten, diensten of processen van de ondernemer efficiënter, sneller, beter of robuuster te maken. Zoals bij De Gordijnenman Wilfred Janssen uit Deventer.

 

LEES VERDER

Altijd online

Hij vroeg Netzozeker, dat al jarenlang naar volle tevredenheid zijn website host en onderhoudt – “Ik merk er niets van, de site is altijd online” – om hulp en samen ontwikkelden zij een geautomatiseerd offerteprogramma. Hiermee kan hij sneller en betere offertes maken. En dat niet alleen: hiermee is het offreren ook gemakkelijk overdraagbaar aan de medewerkers.

Een paar middagen zat Wilfred met projectmanager Nick Klein Zessink om tafel om het programma vorm te geven. “Dat vond ik zo prettig: korte lijnen, één aanspreekspunt en snel schakelen.” Nick Klein Zessink: “Wij luisteren eerst: wat wil iemand en hoe werkt hij? Daarna konden we samen het project creëren.” Door de inrichting van het offertesysteem zijn alle mappen met prijzen overbodig geworden.

Ik merk er niets van, de site is altijd online

Wilfred Jansen, directeur

Het resultaat is een programma dat snel een duidelijk gespecificeerde, heldere offerte in een pdf-bestand presenteert. Met de iPad bezoekt Wilfred de klanten en nog voordat hij terug op de zaak is, heeft de klant al een fraaie pdf met de offerte in de mailbox. 

 

Efficencyslag

Andere bedrijven die ook zo’n technologische innovatie willen maken, bijvoorbeeld efficiënter willen werken met ICT of processen hiervan beter willen inrichten, kunnen terecht bij Netzozeker. “Zo’n slag hoeft echt geen tienduizenden euro’s te kosten”, verzekert Nick Klein Zessink. Directeur Ron Aarnink vult aan: “Wat wij belangrijk vinden is dat we een toegevoegde waarde leveren, zoals bij De Gordijnenman: Wilfred en zijn medewerkers kunnen tegelijk met het programma werken, ze kunnen sneller offertes maken, de kans op fouten is veel kleiner geworden en het programma genereert snel een professionele pdf.”

 

Publicatiegegevens

Dit artikel is gepubliceerd in het MKB Magazine Deventer (september 2014)
Tekst: Fiona de Heus, fotografie: Patrick van Gemert (Zutphens Persbureau)

De Gordijnenman.nl

 

Voor de Gordijnenman heeft Netzozeker een maatwerkapplicatie gebouwd ter ondersteuning van de verkoopprocessen. Een eenvoudig offertes systeem waarin binnen enkele minuten de klant als is voorzien van een complete offerte.

Business analyse Maatwerk software