EFFICIENTE PLANNING DOOR SLIM NAGEBOUWDE SOFTWARE BRENGT ATTACK VEEL WINST

Referentie: Attack plaagdierbeheersing

Van het handmatig invoeren van tig records naar een automatische synchronisatie met 1 druk op de knop in de nieuwe planningsgenerator. Dat is één effect dat Attack dierplaagbeheersing heeft bereikt door hun bestaande software slim te laten nabouwen door Netzozeker. Het andere effect is dat door de efficiënte planning maar liefst 50% meer klantbezoeken per week kunnen worden afgelegd. Een geweldig resultaat dat laat zien hoeveel verschil software kan maken voor een bedrijf.

LEES VERDER

Optimale routes

Attack is een bedrijf met ruime ervaring in de dierplaagbeheersing. Directeur Walter Kocken: “Dankzij onze ervaring en een uniek digitaal systeem kunnen we op een zeer effectieve manier de bestrijding uitvoeren. Voor ons is het allerbelangrijkste dat klanten de zekerheid hebben dat en wanneer wij terugkomen. Daarom hebben we de herplanning geautomatiseerd. Dagelijks hebben wij veel bestrijders op de weg. Als je dat allemaal met de hand gaat inplannen dan gaan er dingen fout. Bovendien weet het systeem automatisch de meest optimale routes te genereren.”

“Wij zochten iemand die mee dacht in het verhaal en ons ook verder kon helpen met moderniseren. “

Walter Kocken

Verouderde trage software

Enkele jaren geleden kwam Kocken bij Netzozeker met de vraag of het flink verouderde en trage Access systeem van Attack omgebouwd kon worden naar een nieuwe (web)applicatie. “Wij zochten iemand die mee dacht in het verhaal en ons ook verder kon helpen met moderniseren. Ook wilden we met de nieuwe software bedrijfszekerheid garanderen. Als wij er een halve dag uitliggen, zorgt dat voor veel problemen.”

Na een uitgebreide businessanalyse waarbij alle processen in kaart zijn gebracht is de gebruikersvriendelijke planningsgenerator vervolgens door Netzozeker slim na gebouwd.

Planningstool Netzozeker

Nieuwe planningsgenerator hart van de zaak

Met de nieuwe planningsgenerator is het automatisch duidelijk in welke week, welke bestrijder, bij welke klant ingepland moeten worden. Deze data wordt vervolgens gesynchroniseerd met de handheld (PDA) van de bestrijders. Met die PDA weet die bestrijder precies waar ze heen moeten en wat ze moeten doen. Tijdens het bezoek scant de bestrijder met de PDA de controlepunten en voert hier ook offline de bevindingen in. Na synchronisatie zijn de resultaten direct inzichtelijk voor zowel de klant als Attack. Hierdoor hebben klanten snel inzicht in eventuele risico’s op het gebied van plaagdieren binnen hun bedrijf.

Planningstool Netzozeker

De planningsgenerator

“Wij bieden hiermee onze klanten een uniek digitaal systeem en e-logboek waarbij alle werkzaamheden volledig digitaal gerapporteerd en geanalyseerd worden.”

Walter Kocken

Attack biedt klanten een uniek digitaal systeem

Kocken: “Het mooie is dat we ook aangesloten zijn aan onze opdrachtgevers. Zo werken wij voor winkelketens die hun eigen systemen hebben. Zonder dat zij apart hoeven in te loggen kunnen alle vestigingen in ons systeem kijken. Zo zijn de werkzaamheden voor alle locaties inzichtelijk. De klant ziet dus direct wat er is gebeurd, wanneer er weer een bezoek gepland staat én wat hij zelf nog kan doen. Wij bieden hiermee onze klanten een uniek digitaal systeem en e-logboek waarbij alle werkzaamheden volledig digitaal gerapporteerd en geanalyseerd worden. Er wordt binnen Attack standaard gewerkt met dit systeem en het is dan ook voor alle klanten gratis.” 

Tijdwinst voor Attack

Het systeem zorgt naast de rapportage ook voor de financiële afhandeling én genereert direct een vervolgafspraak. Er wordt dus erg veel data gelogd. Hiermee bespaart Attack veel tijd. Doordat er veel processen zijn geoptimaliseerd en nieuwe technische functionaliteiten zijn ingebouwd, draait de planningsgenerator bij Attack als hart van de zaak. Een mooi staaltje software van Netzozeker.

OOK DIRECT DIGITAAL INNOVEREN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.

De voordelen voor Attack

 

Netzozeker bouwde voor Attack een maatwerk applicatie. Met de applicatie van Netzozeker heeft Attack onder andere deze voordelen behaald:

  • Automatische synchronisatie afspraken met PDA’s
  • Tijdwinst door gebruikersvriendelijke planningsgenerator
  • 50% meer klantbezoeken per week
  • Koppelingen en synchronisatie met Unit4 (administratie)
  • Meerwaarde voor de klanten van Attack door e-logboek
Applicaties op maat Koppelingen (API)