We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Klantcase: Administratiekantoor van Oldeniel

Ron van Oldeniel
Ron van Oldeniel

Administratiekantoor Van Oldeniel uit Wesepe werkt met privacygevoelige gegevens en kan zich geen internetstoring veroorloven. Samen met Netzozeker kozen ze voor een ICT-oplossing die hen het meest vertrouwde gevoel geeft.

Buitengebied

In steden is een betrouwbare glasvezelverbinding overal aanwezig. Dat geldt niet voor de Sallandse buitengebieden. Administratiekantoor Van Oldeniel zit op een prachtige plek tussen de weilanden, maar is wel afhankelijk van een ADSL-verbinding. Op zich geen enkel probleem, maar dit netwerk kan niet te zwaar worden belast.

“Daarom hebben we gekozen voor een lokale server en telefonie via VoIP, dat nauwelijks data vraagt’’, zegt Matthijs Elshof van Netzozeker. “Hosting via een datacenter had ook gekund. Dat is beter beveiligd tegen bijvoorbeeld brand, maar een internetstoring kan in dat geval funest zijn.’’

Bovendien geeft de lokale server het administratiekantoor een goed gevoel. “Misschien is het ouderwets, maar dat voelt het veiligst. We kunnen het niet hebben als we een uur lang niet bij onze gegevens kunnen. Door de lokale server kunnen we, ook als het internet wegvalt, gewoon blijven werken’’, aldus eigenaar Ron van Oldeniel.

Erwin van der Wal“Als we vragen of een probleem hebben is één telefoontje voldoende. Dan wéét je dat ze er direct mee aan de slag gaan. Dat wekt vertrouwen!”

                 Erwin van der Wal, Administratiekantoor van Oldeniel

Aandacht en nuchterheid

Administratiekantoor Van Oldeniel heeft twee zaken hoog in het vaandel: nuchterheid en aandacht voor de klant. Het kantoor wil gewoon goed werk leveren. Ze raden hun klanten dan ook aan de dagelijkse administratie zelf te doen. Dat kost Van Oldeniel weliswaar inkomsten, maar het is wél in het belang van de klant.

En of het nu een grote of kleine klant is, de behandeling blijft hetzelfde. “We hebben altijd aandacht voor de klant. Of het nu een groot bedrijf is of een ZZP’er, iedereen is bij ons even belangrijk’’, zegt Van Oldeniel. “We hebben altijd zelf contact met de klanten, waardoor we gericht kunnen adviseren en betrokken blijven bij de ontwikkelingen van hun bedrijf.’’

Die instelling vindt hij terug bij Netzozeker. “Als we vragen of een probleem hebben is één telefoontje voldoende. Dan wéét je dat ze er direct mee aan de slag gaan. Dat wekt vertrouwen. Ze leveren gewoon goed werk voor een goede prijs. Daarom raden we Netzozeker ook aan bij onze klanten.’’

Tekst: Luuk Talens, fotografie: Iris Moonen
Lees het uitgebreide artikel in de uitgave van MKB Deventer (december 2015)