We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Cloud oplossingen en (lokale) infrastructuur

ICT stelt mensen in staat om te werken op de manier die bij hen past. Voor veel organisaties zijn werktijden flexibel geworden en gaan medewerkers niet alleen op de zaak, maar ook thuis en onderweg aan de slag. De devices die ze daarbij gebruiken –computers, tablets en smartphones – wisselen op basis van het moment en de locatie.

Voor Netzozeker is dit het uitgangspunt bij het inrichten van de ICT-infrastructuur voor uw bedrijf. Wij maken comfortabel werken mogelijk, of dat nu lokaal gebeurt of in de cloud, via vaste verbindingen of wireless en via pc, tablet of mobiel.

Vrijblijvend contact opnemen

Hoe bepaalt u de optimale infrastructuur?

Wij noemen onszelf niet zomaar ‘ICT’ers waarmee je kunt praten’. Het ontwerpen van de optimale infrastructuur begint met een gesprek over de gewoonten, behoeftes en het toekomstperspectief van uw bedrijf. Hoe werken mensen nu en functioneert dat naar wens? Van daaruit krijg u een advies over de infrastructuur die bij uw bedrijf past. Dat kan een lokale infrastructuur zijn, een combinatie van lokaal en cloud (online werken) of volledig in de cloud.

De benodigde techniek die jullie ideale manier van werken mogelijk maakt, nemen we hierin mee. Denk aan een hostingplatformverbindingen (zowel een geschikte internetverbinding als een verbinding tussen vestigingen bijvoorbeeld) en webtoepassingen. Uw website/webshopportal en ERP-systeem draaien soepel en stabiel.  

Overigde clouddiensten

We leveren diverse clouddiensten. De belangrijkste diensten hebben we hier beneden voor u op een rijtje gezet. Wilt u advies of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.