We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

ICT-oplossingen voor informatiebeveiliging

Ondernemers raken steeds meer doordrongen van potentiële risico’s die de digitale wereld met zich meebrengt. Bedrijven zijn actief op zoek naar beveiligingsoplossingen, zodat niemand ongewenst kan meekijken. De ontwikkelingen in beveiliging zijn al decennia gaande en ICT speelt hierin een belangrijke rol.

Netzozeker implementeert informatiebeveiliging die eventuele risico’s afdekt en zorgt dat uw medewerkers flexibel kunnen blijven werken, via hun eigen pc, tablet of smartphone. We doen een bedrijfsoverstijgende risicoanalyse, identificeren kwetsbare onderdelen en bevelen maatregelen aan om dit af te dekken. Voor ieder vraagstuk hebben we een passende oplossing.

Vrijblijvend contact opnemen

Beveiliging is mensen + ICT

Bedrijfsbeveiliging is meer dan een ICT-vraagstuk. Het begint bij mensen, en technologie werkt daarbij ondersteunend. Het toenemende gebruik van privé devices voor zakelijke doeleinden bijvoorbeeld (zoals tablets en smartphones) vereist een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk. Een aantal andere voorbeelden van beveiliging:

  • Firewalling: het filteren van ongewenst netwerk- en internetverkeer op bijvoorbeeld aanvallen van hackers. Dit is niet meer beperkt tot de traditionele firewall, maar uitgebreid met allerlei functionaliteiten, zoals SSL (Secure Sockets Layer), QoS (Quality of Service) en IPS (Intrusion Prevention Systems).
  • Monitoring: toezien op (mogelijke) calamiteiten en daar proactief actie op ondernemen.
  • Online spamfilter: het scannen van ongewenste mail en deze blokkeren.
  • Antivirus: realtime beveiliging voor al uw systemen, zoals e-mail, bestandsopslag en websites

 

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00