Als uw online werkplek beveiligd, betrouwbaar en flexibel moet zijn.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Altijd en overal online werken met een Werkplek in de Cloud

Toegang tot al uw gegevens, waar u ook bent. Dat maakt het indelen van uw (werk)dag een stuk flexibeler. En dat maakt het delen van documenten, ideeën en inspiratie een stuk makkelijker. De online werkplek wint het steeds vaker van de fysieke werkplek. Want waar ter wereld u ook bent: log in en u hebt direct toegang tot uw mail, agenda, documenten, Windows en/of Office pakket, eigen programma’s en applicaties. Op elk device dat u kiest, van thin client en tablet tot desktop en mobile.

Bij het kiezen van uw online werkplek let u op drie belangrijke aspecten: de veiligheid, het gemak en de kosten. Daar hebben we de Zeker Werkplek van Netzozeker dan ook op ingericht. Met beveiliging als speerpunt, slimme mogelijkheden voor optimaal gebruiksgemak en een vaste prijs voor een heel compleet pakket. Hieronder leest u wat u allemaal van onze Zeker Werkplek mag verwachten. Is er iets onduidelijk of heeft u vragen? Bel ons, we staan voor u klaar!

Vrijblijvend contact opnemen

Beveilig uw virtuele werkplek

De nadruk op vindt u terug in allerlei standaard voorzieningen bij onze Zeker Werkplek. Zo gebruiken we alleen redundant hardware en software, oftewel: voor alle voorzieningen hebben we een back up. Dus als er bijvoorbeeld een server zou uitvallen, dan neemt een andere server het naadloos over. Uw data is dan ook dubbel beveiligd, altijd beschikbaar en alleen voor uzelf toegankelijk. Bovendien gaat alle data over een versleutelde verbinding zodat uw data onleesbaar is voor anderen. Ook een versleutelde VPN verbinding behoort tot de mogelijkheden. Naast de versleutelde verbinding werken we met twee-weg verificatie (inloggen met een wachtwoord én een token). Daardoor blijft het inloggen voor u als gebruiker heel eenvoudig, maar krijgt een externe partij nooit toegang.

Bij goede beveiliging hoort natuurlijk ook: problemen buiten de deur houden. Dat doen we met virusfilters en spamfilters die hun effectiviteit hebben bewezen (de bekende merken) en met filters naar eigen ontwerp, die we constant verbeteren. Zowel onderhoud als de klantenservice zijn inclusief, zodat u direct profiteert van verbeteringen die wij realiseren.

Het gemak van online werken

Het gemak van werken in de cloud spreekt voor zich. U hebt alleen een internetverbinding nodig en al uw data is voorhanden. Dus stelden wij de vraag: hoe maken we online werken nog aantrekkelijker? Door méér gemak toe te voegen. Zo kunt u eigen applicaties gebruiken, zoals specifieke programma’s die voor uw bedrijf zijn ontwikkeld. U krijgt een individuele opslagruimte voor uw gegevens, maar ook een gezamenlijke. Dat maakt samenwerken veel eenvoudiger, want iedereen heeft altijd toegang tot de laatste versie van documenten. En het toevoegen van een Zeker Werkplek voor een (nieuwe) collega is met een paar klikken gedaan.

Vrijblijvend contact opnemen

Flexibele werkplek voor een vaste prijs

U betaalt een vaste prijs per maand, waarmee u onbeperkt toegang tot uw Zeker Werkplek krijgt. Voor dit bedrag krijgt u het complete pakket: ongelimiteerd gebruik, beveiligingsupdates, dagelijkse back ups en nog veel meer. Bovendien zit u nergens aan vast en kunt u per maand opzeggen. Ook bespaart u op ict-investeringen, zowel door de kosten voor hardware en software te beperken als de kosten voor het ict beheer.  

Wilt u Zeker Werkplek bestellen of heeft u vragen? Bel ons, we staan voor u klaar. 

Toggle specificationsPrijs en specificaties
Basispakket zeker werkplek, al voor € 59,00 per maand

Het is vaak appels met peren vergelijken op het gebied van online werkplekken/werken in de cloud. Hieronder ziet u precies wat het Zeker Werkplek basispakket inhoudt en welke uitbreidingsopties u hebt. € 59,00 per maand is een scherpe prijs voor wat u allemaal van uw Zeker Werkplek mag verwachten.

 • 5GB persoonlijke opslag voor uw bestanden.
 • 5GB persoonlijke opslag voor uw e-mail.
 • Onbeperkt toegang tot uw agenda, mail, documenten en programma’s.
 • Wereldwijd inloggen, wanneer u maar wilt.
 • De beste beveiliging: bewezen virus- en spamfilters.
 • Twee-weg authenticatie met wachtwoord en token, SSL certificaat en VPN verbinding.
 • Redundant voorzieningen, zodat uw werkplek altijd beschikbaar is.
 • Vaste prijs per maand en opzegbaar per maand.
 • Onderhoud en support inbegrepen, inclusief automatische updates.
 • Dagelijkse backups van al uw data.
 • Heel gemakkelijk in gebruik. 
Toggle specificationsOptionele diensten
Extra opties Zeker Werkplek

Natuurlijk kunt u uw online werkplek helemaal inrichten naar uw wensen, met onderstaande uitbreidingsopties. Heeft u nog vragen? Neem contact op, we staan voor u klaar.

 • Extra persoonlijke opslag.
 • Gezamenlijke (groeps) opslag.
 • Microsoft Office standaard of Microsoft Office professional Plus.
 • Hardware token (creditkaart formaat).
Hardware token

We werken standaard met een token voor veilig inloggen. Dit is een cijferreeks die door uw telefoon gegenereerd wordt. Laat u het token liever niet via uw telefoon genereren? Kies dan voor onze creditkaarttoken.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00