We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Goed bereikbaar: telefonie voor vast en mobiel

Telefonie is een van de pijlers onder de bereikbaarheid van elke organisatie. In vergelijking met communicatie via e-mail of chat is telefonie kostbaar, waardoor slim bellen direct een besparing oplevert. De kosten voor vaste telefonie zijn aantrekkelijker dan voor mobiel, maar u wilt het liefst dat medewerkers via al hun nummers bereikbaar zijn. Dat maakt de integratie van vast en mobiel zo interessant. Daarnaast heeft Netzozeker een aantal andere mogelijkheden in huis, zodat u de oplossing kunt kiezen die het beste bij uw bedrijf past.

Vrijblijvend contact opnemen

VoIP: vast en mobiel bellen via smartphone, tablet en pc

Besparen op abonnements- en gesprekskosten terwijl uw medewerkers beter bereikbaar zijn. Dat is het effect van de integratie van vaste en mobiele telefonie binnen VoIP (Voice over Internet Protocol). Bovendien is bellen en gebeld worden niet meer beperkt tot een telefoon, maar communiceert u net zo helder via andere devices, zoals een tablet of pc. Belangrijke functionaliteiten om mensen servicegericht te woord te staan zijn standaard beschikbaar, zoals bellers even in de wacht zetten en vervolgens doorverbinden met de juiste collega. En doordat de telefonie onderdeel is van uw ICT-omgeving, gelden dezelfde beveiligingszekerheden.

Voordelige online, vaste en mobile mogelijkheden

We richten al jaren telefonieoplossingen in, op basis van de wensen van onze klanten. Die wensen hebben we vertaald naar verschillende telefoniepakketten. Zoals een pakket met de beschikking over high-end telefoniefaciliteiten, zonder aanschaf van een dure telefooncentrale. Of mobiel en vast bellen via het stabiele netwerk van KPN, met een online telefoniecentrale in de cloud. Door steeds nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen hebben we altijd de voordelige oplossing voorhanden die doet wat u wilt, en méér.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00