We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Office 365: overal toegang tot uw Officepakket

Werkgevers die de mogelijkheid bieden voor flexibel werken zijn heel aantrekkelijk. Onze samenleving is steeds beter toegerust op vloeibare werktijden, die de productiviteit en bereikbaarheid verbeteren.

Office 365 pakket

Office 365 is een cloud computingdienst, die alle Microsoft programma’s beschikbaar maakt via het internet. Dat betekent toegang tot uw mail, documenten, spreadsheets en meer, waar u maar wilt. Via een pc, tablet of smartphone. Netzozeker richt uw bedrijf in met Office 365 en levert een veilige verbinding. Bedrijfsinformatie is op elk moment beveiligd voorhanden.

Vrijblijvend contact opnemen

Nog meer voordelen

Ook kostentechnisch heeft een cloudoplossing als Office 365 de nodige pluspunten. U hoeft geen servers aan te schaffen en te onderhouden, want alle informatie staat centraal op de servers van Microsoft. Beheer, updates, back-ups en onderhoud zijn inclusief. Bovendien werkt u altijd met de nieuwste versie van de programma’s, in tegenstelling tot een Officepakket dat u koopt en na verloop van tijd moet upgraden. Office 365 is heel eenvoudig om mee te werken, maar hebt u toch vragen dan kunt u bij ons terecht. Daarnaast is er de gratis support van de Office-365 helpdesk, die voor kritieke vragen 24/7 bereikbaar is.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00