We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Cloud servers: altijd een snelle website

Voor de meeste bedrijven zijn websites het centrale communicatieplatform. Marketing, branding, verkoop, informatievoorziening en contact met klanten; alles gebeurt online. Een website die down is of langzaam reageert heeft een direct effect op uw omzet en dat maakt bereikbaarheid cruciaal. De cloud servers van Netzozeker bieden u die optimale zekerheid.

Alles werkt, gegarandeerd

Onze cloud servers combineren de voordelen van de twee soorten fysieke servers (serverkasten) die bestaan. Er zijn shared servers en dedicated servers. Op een shared server wordt uw website gehost samen met die van andere bedrijven. Er is een maximum aan capaciteit beschikbaar en als die overvraagt wordt heeft dat gevolgen voor de snelheid van uw site. Bijvoorbeeld: een aantal websites op de shared server heeft tegelijk een piek aan bezoekers, waardoor pagina’s trager laden of functionaliteiten – zoals een betaalmodule of offerteaanvraag – langzaam reageren. Zo raakt u bezoekers kwijt.

Op een dedicated server wordt alleen uw website gehost. Alle capaciteit is voor u beschikbaar, maar hoeveel heeft u precies nodig? Dat kan per dag of periode enorm verschillen. Dit betekent een risico op ondercapaciteit zoals bij de shared servers, maar ook op overcapaciteit waardoor u betaalt voor ruimte die u niet gebruikt.

Onze cloud servers bieden u het beste van twee werelden.

Vrijblijvend contact opnemen

Flexibel en schaalbaar naar real-time gebruik

De werking van onze cloud servers is vergelijkbaar met uw energieleverancier. Alle energie die u nodig hebt is voorhanden en u rekent achteraf af, op basis van het werkelijke verbruik. We leveren de capaciteit die uw website vraagt. En valt een server uit door een tijdelijke storing, dan neemt een andere server in onze cloud het over.

De voordelen op een rij

  • Flexibel en schaalbaar: extra capaciteit is beschikbaar wanneer nodig.
  • Kostenefficiënt: u betaalt naar gebruik.
  • Betrouwbaar: uw website is altijd goed en snel bereikbaar.
Toggle specificationsSpecificatie cloud servers
Cloud servers

Netzozeker beschikt over een hoogwaardig VMware cloudplatform voorzien van de nieuwste technieken. Redundantie en enterprise opslag behoort uiteraard tot de minimale standaard. 

TWIN datacentrum 

Wilt u graag dat uw virtuele machine bereikbaar blijft als het datacentrum onbereikbaar is? Dat kan met onze twin datacentrum oplossingen. Informeer naar de mogelijkheiden.

 

 

 

Extra mogelijkheden
  • 24x7 support en monitoring
  • Beheer en onderhoud
  • Backup faciliteiten
  • Twin datacentrum concept
  • Controlpanel (Plesk / Directadmin)
Faciliteiten

Wij maken gebruik van het Previder datacentrum in Hengelo. Zij zijn ISO27001,ISO9001, ISO14001 en NEN7510 gecertificeerd. 

 

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00