Wij helpen bedrijven slimmer, sneller en efficiënter te laten werken door digitale innovatie.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Business analyse voor software knelpunten

Waarom? Dat is de eerste vraag die we aan u stellen voordat Netzozeker start met het ontwerpen en bouwen van de maatwerk software voor uw bedrijf.  Dit zodat we zeker weten dat we de juiste applicatie ontwikkelen die perfect aansluit op uw doelstellingen. Met een business analyse zorgen we er niet alleen voor dat de software uw bedrijfsproces optimaal en slim zal ondersteunen. We besparen hiermee ook tijd en voorkomen kostbare fouten, omdat hiermee eventuele knelpunten al tijdig inzichtelijk worden. Kortom met een bedrijfsanalyse verloopt het project volgens verwachting.

Wat Netzozeker betreft zelfs boven verwachting , want met onze ervaring en kennis verrassen wij u als klant graag met denkrichtingen en oplossingen waar u zelf wellicht nog niet aan heeft gedacht.  De mogelijkheden met software zijn eindeloos. Wij kijken met een frisse blik naar uw organisatie en zijn altijd op de hoogte van de laatste technologie, digitale innovatie, de nieuwste trends en slimme software toepassingen. Ook voor de Smart Industry

Wij adviseren u dus graag over de mogelijkheden voor optimalisatie van uw bedrijfsprocessen met software / IT. Als u al weet wat u wilt, maar zeker ook als dit niet nog niet bekend is, maar u wel een bepaalde wens heeft of een knelpunt signaleert. U vertelt uw idee of doel. Wij realiseren het met de beste software of applicatie uitwerking. Het resultaat is een onafhankelijke analyse en een goed onderbouwd plan van aanpak om succesvol digitaal te innoveren.

Een knelpunt, behoefte of probleem? Netzozeker bedenkt graag samen met u de oplossing: maatwerksoftware ontwikkelenslim software nabouwen of uw software koppelen.

 

Vrijblijvend contact opnemen

 

Proces- en software-analyse

Een business analyse helpt bij het bouwen van de juiste maatwerksoftware met de meest optimale processen. Software die perfect past bij uw bedrijfsprocessen, waar goed over nagedacht is en écht meerwaarde levert aan alle (eind)gebruikers. Bij ieder project helpen onze business analisten bij het maken van de juiste keuzes.  Zij kunnen snel inzicht in en overzicht verwerven van de knelpunten en potentiële verbeteringen binnen uw organisatie. En daarmee de groei van uw organisatie een flinke boost geven.

Wij stellen vragen, inventariseren wensen, traceren problemen, kijken actief mee in uw bedrijf en brengen de processen van uw business in kaart. Op basis hiervan weten wij een vertaalslag te maken tussen uw business en IT en kunnen wij u een goed advies geven welke digitale diensten of oplossingen er nodig zijn of beter kunnen om uw bedrijfsprocessen effectief en efficiënt in te richten. Nu en in de toekomst.  Door deze werkwijze kunnen wij veel betekenen voor uw bedrijf.

 

Proces optimalisatie door slimme software

Zorg ook voor onderscheidend vermogen met slimme doeltreffende software oplossingen ontwikkeld door Netzozeker en gebaseerd op helder inzichten  door een goede business analyse.
5 voordelen voor u als klant (er zijn er natuurlijk nog veel meer): 

  • Maak een betere beslissing door een slimme analyse
  • Ontdek waar u de bedrijfsprocessen kunt verbeteren
  • Krijg inzicht in de vraag hoe processen (mis)lopen
  • Anticipeer direct op vastgestelde trends en kansen in de markt
  • Mogelijkheid om planmatig iteratief en stapsgewijs te ontwikkelen

Netzozeker spot ook graag vroegtijdig technologische- en businesskansen voor uw bedrijf.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Advies over passende software voor een goede flow

Netzozeker bekijkt uw project veelzijdig en vanaf verschillende kanten. Naast dat wij u vanuit de businessanalyse voorzien van een concrete plan van aanpak voor digitale innovatie, kunnen wij ook de algehele gebruikerservaring, de user flow, in kaart brengen. Erg belangrijk. Immers hoe effectiever en prettiger de gebruikers de applicatie doorlopen, hoe hoger het rendement en beter de doelmatigheid van de software is. Daarom betrekken wij zo vroeg mogelijk een UX/UI specialist bij het ontwikkelproces voor een doordachte interface en een goede user flow.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00