We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Welkom op onze nieuwe website

Netzozeker

Ron Aarnink - directuur
Ron Aarnink

De afgelopen tijd zijn wij hard bezig geweest met de nieuwe positionering van Netzozeker wat o.a. heeft geresulteerd in een nieuwe website, missie en visie. We zijn zeer benieuwd naar uw mening!

In de basis zijn we een groep techneuten met een grote liefde voor vooruitgang. Het verschil tussen 2000 – toen we begonnen - en vandaag, is dat onze passie nu door zoveel mensen wordt gedeeld.

ICT is bij uitstek een vakgebied dat nooit verveelt. Een innovatie is nog niet naar de markt gebracht of de volgende staat als klaar. Soms zorgt zo’n vernieuwing voor een aardbeving en praat iedereen erover. Veel vaker gaat het om kleine verbeteringen, functionaliteiten en mogelijkheden, die desondanks elke dag een groot verschil kunnen maken. Daar dragen wij aan bij met het adviseren, bouwen en beheren van ICT-omgevingen en applicaties. En het blijft mooi om te zien hoe de impact van ICT vaak groter is dan verwacht.

NU EN IN DE TOEKOMST

Met onze missie en visie willen we kernachtig beschrijven wat ons bestaansrecht is en hoe we de toekomst zien. Laat het even op u inwerken en neem dan vooral contact op. Wij zijn de ICT’ers waarmee je kunt praten.

“Onze missie is: Nooit een slechte dag”

Wij zorgen dat mensen durven vertrouwen op informatie- en communicatietechnologie (ICT). Dat doen we met het adviseren, bouwen en beheren van ICT omgevingen en het ontwikkelen van applicaties.

Advies, omdat de technologiebehoefte per bedrijf verschilt.
Bouw, zodat alle hardware en software perfect op elkaar aansluit.
Beheer, omdat technologie op gezette tijden aandacht nodig heeft.
Applicaties, om unieke processen te optimaliseren. 

Onze ICT stelt organisaties in staat om het beste uit hun mensen naar boven te halen.

“Onze visie is: Beloftes inlossen”

Wij helpen organisaties om hun beloftes naar klanten in te lossen. Mensen kunnen fouten maken, maar technologie is in staat tot perfectie. Juist haar complexiteit maakt ons leven steeds eenvoudiger.

Wij spreken de taal van technologie voor iedereen die vooruit wil en maken innovaties begrijpelijk, en bruikbaar. We laten ons inspireren door technologische evolutie en nemen de mensen om ons heen daarin mee.

Onderhoud en storingen

Vanaf vandaag zullen meldingen van onderhoud en storingen op onze website vermeld worden. De website status.netzozeker.nl zal hiermee dan ook komen te vervallen.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00