Kennis, tips en trivia over de wereld van ICT en applicatieontwikkeling.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Verhuizing en migratie diensten naar Previder

Netzozeker

Momenteel faciliteert Netzozeker een groot deel van de datacentrum diensten vanuit het datacentrum van Avira te Doetinchem (voorheen ISP-services). Om de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te verhogen in combinatie met de wensen en eisen van onze klanten is het noodzakelijk te verhuizen naar een andere datacentrum. De keuze is gevallen op het high-end datacentrum van Previder te Hengelo.

De datacentrum faciliteiten van Previder zijn kwalitatief, betrouwbaar, veilig en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikt Previder o.a. over een aantal certificeringen zoals ISO27001, ISO9001 en NEN7510. Netzozeker is momenteel bezig met het behalen van de certificaten en zal in het tweede kwartaal 2016 gecertificeerd worden. Hiermee voldoen we dan ook aan de eis van onze klanten.

Previder beschikt over tweetal datacentrums in Hengelo welke geografisch gescheiden zijn. De diensten van Netzozeker zullen vanuit beide datacentrums worden aangeboden. Hierdoor is het ook mogelijk om de fail-over diensten te faciliteren welke geografisch gescheiden zijn. Mocht het primaire datacentrum niet meer bereikbaar zijn dan zullen de diensten automatisch opgestart worden in het secundaire datacentrum. Zo bent u binnen enkele minuten weer online!