Software nabouwen op een slimme manier

Software slim nabouwen terwijl uw software veiliger, beter en meer compatibel wordt. Ontdek alle voordelen en mogelijkheden van software nabouwen.

Laat uw (oude) software nabouwen

Zoals de meeste bedrijven maakt u gebruik van verschillende softwarepakketten, die uw primaire bedrijfsprocessen ondersteunen. Software die machines aanstuurt bijvoorbeeld, de voorraad beheert of klantgegevens ontsluit. Vaak is bepaalde software specifiek voor uw bedrijf ontworpen, dus als het kapot gaat dan staat de zaak stil. En hoe langer u de software gebruikt, hoe groter het risico op uitval. Want er worden geen updates meer uitgebracht. Er ontstaan beveiligingsrisico’s. Of uw hardware is aan vervanging toe, maar de nieuwe computers kunnen de oude software niet draaien. En dan? Speciaal voor deze onmisbare software bieden wij slim software nabouwen aan. Een beproefde manier om software te kopiëren, zodat u er nog lang mee vooruit kan. Terwijl we tegelijk verbeteringen aanbrengen en een kwaliteitsslag maken. Efficiënter werken op de vertrouwde manier!

 

Nederlandse bedrijven zijn huiverig voor nieuwe software

Volgens recente cijfers uit de branche werkt maar liefst 65% van de Nederlandse bedrijven met verouderde software. Meestal omdat de directie huiverig is voor de consequenties van vervanging: kosten die uit de hand lopen, personeel dat ontevreden is over de veranderingen of de angst het verkeerde pakket te kiezen. Maar wat als u al het goede van uw huidige software kunt bewaren, terwijl u ook profiteert van belangrijke verbeteringen? Dat is de kern van slim software nabouwen door Netzozeker. We gooien niks weg, maar voegen veel toe.

 

Slim software nabouwen volgens Netzozeker

Gebruikt u software van grote merken zoals Microsoft of Acrobat, dan krijgt u geregeld updates aangeboden. Een team van ontwikkelaars werkt constant aan het verbeteren van de gebruikerservaring en de beveiliging. Maar dit geldt vooral voor de software in kantooromgevingen. In de maakindustrie gaat er anders aan toe. Hier zien we veelal bedrijfsspecifieke software, die uw processen volledig aanstuurt en ondersteunt. Er is niemand die deze software doorontwikkeld. Er bestaan geen alternatieven. Maar u wilt er nog lang gebruik van maken, want het functioneert perfect. In zo’n situatie bouwen wij de software na, volgens de huidige standaard. We zorgen voor de optimale beveiliging, zodat niemand toegang kan krijgen tot uw systeem. We verbeteren de prestaties, bijvoorbeeld op het gebied van snelheid en zorgvuldigheid. En als u met meerdere applicaties werkt, zorgen we voor een koppeling voor het uitwisselen van gegevens.

In principe kunnen we alles nabouwen. Tot nu toe zijn we geen software tegengekomen die geheimen voor ons heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

 

OUDE SOFTWARE UPDATEN EN DE KWALITEIT VERBETEREN

De twee voornaamste componenten van software updates zijn verbeteringen aan de beveiliging en een verbeterde gebruikerservaring. Waarbij het aandeel beveiligingsupdates meestal het grootst is. Bij de software die wij nabouwen kunt u er volledig op vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn. Niemand kan ongewenst meekijken en we houden virussen en spam buiten de deur. Bovendien houden we uw software in beheer en voeren we automatisch verbeteringen door zodra deze beschikbaar zijn. Uw software blijft dus onbeperkt houdbaar en uw bedrijfsprocessen zijn verzekerd.

Daarnaast gaan we met u in gesprek over mogelijke verbeteringen aan de software die we voor u nabouwen. Mist u een functie, kan een bepaalde handeling sneller of kunnen we handelingen automatiseren? Na jarenlang gebruik weet u precies op welke punten uw software verbeterd kan worden, zodat wij een optimale versie voor u kunnen bouwen.

 

11 REDENEN VOOR HET NABOUWEN EN UPDATEN VAN OUDE SOFTWARE

Onze klanten geven allerlei redenen voor het nabouwen van hun verouderde software. De elf die het vaakst voorbij komen zetten we hieronder voor u op een rij:

 1. Het gebruiksgemak van bestaande software
  Uw software doet precies wat het moet doen, al uw medewerkers weten precies hoe ze ermee moeten werken en vinden het prettig werken. Ook al is er een alternatief verkrijgbaar, dan zou u iedereen moeten inwerken en daarmee onrust veroorzaken. Uw bestaande software laten updaten naar de eisen van vandaag is dan de beste optie.
 2. De onmisbaarheid van de software
  En/of hardwareUw server is gecrasht of dreigt er binnenkort mee op te houden. Of uw software wordt steeds trager en zorgt voor problemen en frustraties op de werkvloer. Maar de voortgang van uw bedrijf is afhankelijk van de bestaande software en/of hardware. Dus het nabouwen van de software – zodat die ook weer bruikbaar is op eigentijdse servers en computers – is dan de meest voordelige en efficiënte oplossing.
 3. De software laten onderhouden, om er nog lang gebruik van te kunnen maken
  Uw software draait al enige tijd, maar u kunt het niet updaten of onderhouden. Er komt een dag dat het systeem crasht en dat wilt u vóór zijn. Met een nieuwgebouwde versie van de software profiteert u automatisch van updates en verbeteringen die wij doorvoeren.
 4. Mogelijkheden voor uitbreiding en verbetering benutten
  Uw bedrijf groeit en daarmee uw machinepark, personeelsbestand en producten- of dienstenpakket. Om alle mogelijke bedrijfsontwikkelingen in goede banen te leiden wilt u op uw software kunnen vertrouwen. Met de applicaties die wij (na)bouwen kunt u altijd uitbreiden en zo uw kansen optimaal benutten.
 5. Het risico op uitval van software en/of hardware minimaliseren
  Software en hardware veroudert vrij snel, doordat de ontwikkelingen op dit gebied in hoog tempo gaan. In eerste instantie merkt u hier weinig van, maar na verloop van tijd ontstaat er steeds vaker uitval en down time. Uw bedrijf staat (deels) stil terwijl de hardware of software wordt opgelapt, zodat u weer verder kunt. Met software die feilloos draait voorkomt u dit verlies van kostbare uren.
 6. De software kan niet draaien op nieuwe hardware
  Software en hardware moet met elkaar kunnen communiceren. Als er een te groot ‘leeftijdsverschil’ ontstaat dan loopt de communicatie uiteindelijk spaak. Bijvoorbeeld als u een software-update installeert die te veel vraagt van uw computer. Of andersom: als uw nieuwe computer de oude software niet begrijpt. Als uw hardware aan vervanging toe is kunnen wij de software updaten zodat uw bedrijf soepel blijft functioneren.
 7. Informatiebeveiliging en beveiligingsrisico’s afdekken
  Informatie belandt maar al te gemakkelijk op straat. Bovendien is sinds 1 januari de nieuwe meldplicht datalekken van kracht. Als u met persoonsgegevens werkt, moet u deze beveiligen tegen verlies en onrechtmatig gebruik. Alleen actuele en geüpdatete software beschermt afdoende tegen beveiligingsrisico’s. Dus naast meer gebruiksgemak en bedrijfscontinuïteit levert het nabouwen van verouderde software u ook meer veiligheid op.
 8. Koppelingen maken tussen de software en andere systemen/applicaties
  Steeds meer apparaten, machines en systemen kunnen met elkaar communiceren, met alle efficiencyverbeteringen van dien. Wij bouwen uw software na in een universele code, die kan communiceren met talloze andere applicaties.
 9. Een nieuwe ICT-infrastructuur laten aanleggen
  Een verhuizing of uitbreiding zijn vaak aanleiding voor het optimaliseren van uw ICT-voorzieningen. Wilt u meer bedrijfsprocessen automatiseren, sneller gaan werken of bijvoorbeeld online gaan werken? Wij zorgen ervoor dat uw vertrouwde softwareoplossingen naadloos passen binnen uw nieuwe ICT-netwerk.
 10. Het automatiseren van ICT en e-commerce
  ICT en e-commerce zijn de ruggengraat van het bedrijfsleven. Ze vereenvoudigen processen en creëren nieuwe mogelijkheden. Wilt u uw bedrijf voorbereiden op de toekomst maar tegelijkertijd blijven profiteren van bewezen software? Het slim nabouwen van software brengt het beste uit twee werelden bij elkaar.
 11. Werken in de cloud
  Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers flexibele werktijden en –plekken. Met werken in de cloud heeft uw medewerker alle bestanden altijd en overal bij de hand, zolang er een internetverbinding is. Ook het op afstand bedienen van machines is een mogelijkheid. Bij het slim nabouwen van uw huidige software zorgen we voor online toegang, vanzelfsprekend voorzien van de nodige beveiliging.

 

MAATWERK SOFTWARE

Bij het kiezen van een softwarepakket of losse applicatie neigen veel bedrijven naar standaardoplossingen. Dit vormt vaak een prima uitgangspunt, al heeft ieder bedrijf specifieke behoeftes waar zo’n pakket of applicatie niet aan voldoet. Vaak zijn het juist de stukjes maatwerk die de software écht geschikt maken. Toch zijn bedrijven achteraf vaak teleurgesteld in de prestaties van hun systemen. Een andere optie is het ontwikkelen van een volledige maatwerk oplossing. Dit is een investering, maar werpt tot in lengte van dagen zijn vruchten af. Heeft u een maatwerk pakket of applicatie draaien die toe is aan een update? Kies dan voor ons slimme software nabouwen en u kunt er nog tientallen jaren mee vooruit. Naast het nabouwen van software zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van webbased applicaties op maat. U krijgt dus de vertrouwde software, als (sterk) verbeterde versie!

 

NEEM CONTACT OP

Met Netzozeker kiest u voor een specialist in maatwerk applicaties. Daarbij gaan we uit van uw huidige situatie en wensen. Het slim nabouwen van software is een van onze vele diensten. Zo maken we automatisering toegankelijk voor elke ondernemer. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP