Slimmer werken door te innoveren in de grafische industrie.

Maatwerk software voor de grafische (print & sign) branche

In jouw branche heb je te maken met veeleisende klanten en sterke concurrentie. De grafische industrie kan bij uitstek profiteren van slimme automatisering. Let’s Develop is een toonaangevende developer voor de printing & signing sector. Van een enkele koppeling tot volledige calculatiemodules.

Waarom maatwerk software?

Stel: als specialist in de grafische branche werk je met bewezen software voor jouw dagelijkse processen. Zoals Enfocus Switch of Esko, Microsoft Dynamics (ERP/CRM), Exact, Unit4 of Afas.

Daarnaast heb je een portal of webshop, en verschillende leveranciers. Denk aan betaalproviders (Ingenico, Buckaroo, Mollie), logistieke partners (PostNL, DHL, Palletway) en drukkerijen.

In de praktijk zien we vaak dat deze softwareoplossingen niet met elkaar gekoppeld zijn. Oftewel, jouw medewerkers moeten gegevens handmatig overtypen of delen via een export en import. Tijdrovende handelingen, die bovendien foutgevoelig zijn.

Je wilt uiteraard voorop (blijven) lopen in jouw branche, door slim, snel en foutloos te produceren. Dat is een van onze expertises. 

Wij automatiseren bestaande processen, met als belangrijkste voordelen:

Let’s Develop mocht al voor allerlei klanten uit de print & sign branche/grafische industrie aan de slag. Zoals Print.com, Drukwerkdeal.nl, Zolemba.com, Campo Coprint, De Goede.com, Ovimex, Apollo Print en PrintXpert.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wat kan er allemaal?

Een trend binnen asset management software is het gebruik van machine learning (ML). Door de mogelijkheid van ML en algoritmen toe te voegen aan jouw software, geef je een nieuwe impuls aan de automatisering van al jouw beheerprocessen. Of dat nu is voor jouw mediabestanden, contracten, facturen en incidenten, of voor jouw voorraden, lifecycles, personeelszaken, software of hardware. Resultaat: een nog hogere efficiency in de categorisering, het delen en benaderen van jouw assets. 

Een andere trend is het werken via de cloud. De professionals van Let’s Develop kunnen jouw bestaande asset management-software cloud-ready maken. Daardoor krijgen alle medewerkers toegang tot hun programma via internet, zodat ze ‘anytime, anywhere’ vanaf ‘any-device’ in het systeem kunnen werken. Het is ook mogelijk om de toepassing in de toekomst zelf uit te breiden of aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van open-API’s om zelf dashboards en rapportages te creëren. Dit en nog veel meer is mogelijk wanneer je besluit jouw bestaande systeem te laten nabouwen. Je wensen worden realiteit.

Keten integratie: koppelingen met partners en leveranciers

In een wereld die steeds digitaler wordt, hebben slimme koppelingen de toekomst. Kies de software, partners en leveranciers die je wilt. Dan zorgen wij voor een naadloze samenwerking. Een aantal concrete voorbeelden:

API-koppelingen met jouw klanten

Bedien je zowel eindklanten als resellers? Beide doelgroepen schieten hun orders het liefst automatisch in en willen de actuele status van hun opdrachten kunnen checken. De slimste manier om dit te realiseren, is het ontwikkelen van een API. Met een API:

Smart industry, want we zijn jouw machines niet vergeten

Let’s Develop automatiseert niet alleen diensten. We ontwikkelen ook koppelingen tussen machines, voor het optimale en vooral slimme proces. Denk aan een barcodeprinter, barcodescanner, handscanner of inpakmachine. Evenals koppelingen met de software die jouw printers en/of drukpersen aanstuurt.

Als ambassadeur van Smart Industry onderschrijven we hun ambitie: in 2021 heeft Nederland het meest flexibele, en het beste digitaal verbonden productienetwerk van Europa.

Is productie planning jouw achilleshiel?

Altijd en op tijd beschikken over de juiste mensen, machines, en middelen. Flexibel omgaan met orders. Volledig overzicht, zodat je snel kunt bijsturen.

Wij automatiseren jouw orderflow en planning exact zoals je dat wilt. Veel van onze klanten vragen om:

Dashboards & monitoring, de samenwerking tussen mens en machine

De mogelijkheden van automatisering en digitalisering blijken al jaren grenzeloos. Met een soepele samenwerking tussen mens en machine, groeit jouw organisatie naar het volgende niveau.

Daarbij is actuele informatie onmisbaar in jouw branche. Zoals inzicht in KPI’s, de planning op de werkvloer, de status van orders en een overzicht van storingen/knelpunten. Middels een overzichtelijk dashboard kun je elk moment ingrijpen en bijsturen. Voor extra inzichten ontwikkelen we ook koppelingen met business intelligence, zoals Qlikview.