Kennis, tips en trivia over de wereld van ICT en applicatieontwikkeling.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Overname ICT activiteiten door Altios ICT & Telecom

Netzozeker

Ron Aarnink - Directuur
Ron Aarnink

Overname ICT activiteiten door Altios ICT & Telecom

 

Door de veranderingen in de markt heeft Netzozeker besloten haar focus volledig te verleggen naar het ontwikkelen van maatwerk software en daarmee de ICT & Telecom dienstverlening per 1 juli 2019 over te dragen aan Altios ICT & Telecom. Naast het ontwikkelen van maatwerk software zal Netzozeker de hosting activiteiten behouden.

In onze zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor ons centraal dat, de service die u van ons gewend bent, gecontinueerd zou worden. Wij wilden dat de overnamepartner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat Altios u deze service biedt.

Altios is een ervaren ICT en Telecom dienstverlener voor de zakelijke markt waar Netzozeker de afgelopen periode intensief mee heeft samengewerkt. Als totaalpartner combineert Altios een breed dienstenscala met een oplossingsgerichte en persoonlijke benadering.  Altios ondersteunt organisaties en bedrijven op verschillende disciplines, zoals kantoorautomatisering, VoIP en mobiele telefonie, zakelijk internet en cloud oplossingen.

Wat verandert er voor u?

In de dienstverlening verandert er niets. Uw abonnementen blijven gewoon werken zoals deze nu ook doen, met Altios als serviceprovider. U hoeft geen actie te ondernemen. Wij zorgen ervoor dat Altios de dienstverlening naadloos kan overnemen.

Altios ICT & Telecom

U zult binnenkort door Altios benaderd worden voor meer informatie. Indien u niet wilt wachten dan kunt u contact opnemen met Gerard Mulder van Altios via 0570-627077 of e-mail gerard@altios.nl.

Voor technische ondersteuning kunt u contact opnemen met de servicedesk van Altios, bereikbaar op 0570-627077 of per mail via servicedesk@altios.nl.

Wij danken alle klanten voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en gaan er van uit dat deze overname enkel positieve veranderingen zal brengen.