Kennis, tips en trivia over de wereld van ICT en applicatieontwikkeling.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Overname diensten Castle Business

Netzozeker

Ron Aarnink - Directuur
Ron Aarnink

Per 1 juni 2017 neemt Netzozeker de dienstverlening over van Castle Business. 

DEVENTER - ICT bedrijf Netzozeker B.V. in Deventer neemt de dienstverlening van het eveneens Deventer bedrijf Castle Business per 1 juni over. Met de overname van de dienstverlening treden tevens Mike Brunsveld en Jochem van Joolen in dienst bij Netzozeker. Jochem gaat het verkoopteam versterken en zal vast aanspreekpunt blijven voor de klanten.

Castle Business, opgericht in 2005, is gespecialiseerd in Telecom & ICT oplossingen voor de zakelijke klant, specialist in mobiele telefonie, vaste telefonie, VoIP, reparaties (smartphones, tablets, computers) ,internet en kantoorautomatisering. 

Door de overname vergroot Netzozeker schaalgrootte en omzet en versterkt zijn concurrentiepositie als ICT aanbieder in de regio Deventer. 


Wat verandert er voor u?

Voor u verandert er niets; uw producten en andere (online) diensten blijven gewoon werken zoals ze dat nu ook doen. U hoeft geen actie te ondernemen. 


Klantgegevens

Alle klanten van Castle Business worden middels een brief op de hoogte gebracht en ontvangen tevens de gegevens om in te kunnen loggen in ons klantensysteem.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.