Rinus helpt bedrijven om kansen digitale innovatie te verzilveren

Adviseren hoe organisaties bedrijfsprocessen kunnen verbeteren met software. Rinus Lindoorn doet dit al jaren met veel plezier. Sinds deze maand helpt Rinus als business developer van Netzozeker klanten verder met persoonlijk advies. “Ik laat zien hoe software processen beter, sneller en eenvoudiger kan maken. Digitaal innoveren is voor ieder bedrijf van levensbelang. Anders missen ze de boot. Concurrenten met een vergelijkbaar aanbod maken deze stap namelijk wel.”

De eerste stap is het in kaart brengen van de huidige bedrijfsprocessen. “Daar ondersteun ik graag bij met mijn ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen middels software. Zo ben ik inmiddels al met meerdere bedrijven in gesprek hoe zij digitaal willen gaan innoveren, welke mogelijkheden zij zien en welk doel zij willen behalen. Prachtig om dan te zien dat hun ogen gaan stralen als ik vertel wat er allemaal verbeterd kan worden met software. ‘Als dat mogelijk is, zou dat geweldig zijn’, kreeg ik van de week nog te horen.”

Eindeloze mogelijkheden

“De mogelijkheden met software zijn eindeloos. Mijn doel is dat de software zo meedenkt en integreert in het bedrijf, dat het toegevoegde waarde biedt. Kosten besparen door automatiseren van eenvoudige repetitieve taken, klanten sneller beantwoorden door koppelingen tussen pakketten te leggen, tijdwinst creëren bij processen en de productiviteit verhogen: dat alles is mogelijk met de software oplossingen van Netzozeker.”

 

Verstand van zaken

Als hij dit zo zegt, lijkt het alsof Rinus al jaren bij Netzozeker werkt. “Dat voelt ook wel zo, ik voel me nu al thuis in het team. Mijn collega’s hebben echt verstand van zaken, zijn liefhebbers van hun werk en denken constructief mee met de klant, dat merkte ik al meteen bij de eerste klantsessies waar ik bij aanwezig was. En dat bevestigde ook de indruk die ik had gekregen van de website waarop staat wat we doen en voor wie we werken. Het is gaaf om met software zo’n cruciale rol te mogen spelen bij toonaangevende bedrijven.”

 

Kansen digitale innovatie voor de industrie

Rinus ziet veel kansen voor softwareontwikkeling bij bedrijven die er tegen aan hikken om de stap te maken naar digitaal innoveren, maar nog niet weten hoe ze dat moeten doen. “Dan denk ik bijvoorbeeld aan industriële MKB-ondernemingen. Netzozeker kan relatief goedkoop voor hen het complete bedrijfsproces automatiseren en daarmee het verschil maken voor hun concurrentiepositie. Dit omdat Netzozeker zowel kennis van de systemen heeft, als van de processen. Met de Netzozeker werkwijze begeleiden we klanten stapsgewijs naar het optimaal digitaliseren van bedrijfsprocessen.”

Nieuwsgierig hoe uw onderneming digitaal kan innoveren? Business developer Rinus adviseert u graag vrijblijvend waar voor u de kansen liggen.

Rinus Lindoorn
E-mail: r.lindoorn@netzozeker.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rinuslindoorn/

Plan een afspraak in met Rinus