Ontspannen & resetten – De zomervakantie van Richard

Lees hoe we bij Netzozeker ontspannen en resetten in de vakantie. Want ook dan blijven onze ogen stralen van #digitaal #innoveren. Zo voorziet projectmanager Richard oude auto’s van de nieuwste technieken.

Bij Netzozeker hebben we een passie voor techniek. Onze drijfveer is dat we bedrijven slimmer en sneller laten werken door digitale innovatie. We zorgen er dan ook altijd voor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Als “techneut” ben ik ook in mijn vakantie met techniek bezig. Dan knap ik oude auto’s op met nieuwe onderdelen en techniek.

Ik ben fan van oude Volkswagens, met name de golf 1 en 2. Hier heb ik dan ook meerdere auto’s van. Ik vind het leuk om zelf heel hands-on deze “oude” auto’s te voorzien van nieuwe techniek. Met een nieuwe motor en techniek rijden de auto’s veel veiliger, beter, sneller en milieuvriendelijker.

Omdat nieuwe onderdelen en technieken oorspronkelijk niet bedoeld zijn voor oudere auto’s, loop ik altijd tegen uitdagingen aan. Om bijvoorbeeld een motor met versnellingsbak, remmen en onderstel passend te maken, moeten onder meer kabelbomen, computers en sensoren worden aangepast. Net zoals bij mijn werk als projectleider bij Netzozeker, moet ik dan schakelen en oplossingen bedenken.  Zo heb ik er voor gezorgd dat de tellerbak inmiddels de snelheid weergeeft via een GPS module. Kortom: een oude techniek in een nieuw digitaal jasje.

Ps: ook succesvol digitaal innoveren of software vernieuwen? Als projectmanager werkt Richard graag een iteratief projectplan voor u uit, neem daarom direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.  

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP