Ontspannen & resetten – De zomervakantie van Jochem

Vakantie is het moment om te ontspannen en te resetten. Lees hoe we dat bij Netzozeker doen. Want ook dan blijven onze ogen stralen van digitaal innoveren. Zo brengen de technische hoogstandjes van Mission Impossible filmliefhebber Jochem op ideeën.

Een goed verhaal begint met goede vragen stellen en vooral goed luisteren. Want goed luisteren naar de klant levert het beste resultaat. Mijn doel is altijd te achterhalen wat de behoefte van de klant is om zo een passende oplossing met software te bieden waar de klant enthousiast van wordt en de organisatie verder helpt. Zonder gebluf. Dan heb je een heel goed verhaal naar je klanten. Dat vind ik als filmliefhebber ook belangrijk. Anders haak ik af.

Lekker op de bank, bak popcorn er bij, 1,2,3 start! Ik geniet er van. Ik kijk vooral films met een goed verhaal van het begin tot het eind. Die entertainen, inspireren, brengen me op ideeën. Zoals de reeks Mission Impossible met Tom Cruise. En natuurlijk geniet ik dan extra van de technische hoogstandjes. Ik werk natuurlijk niet voor niets bij Netzozeker, grote liefhebbers van smart software en gadgets. De films zitten er vol mee.  Maar waar ik ook van geniet is een goede opbouw. Elke film gaat over hetzelfde basisidee, de karakters en het thema wisselen. Maar de keuze van de setting is essentieel voor het verhaal, de verhaallijn en de karakters. Waar het verhaal plaats vindt en hoe dat de karakters, het plot, de acties en de sfeer beïnvloedt het verhaal enorm. Word je boven verwachting verrast?

Ps: om klanten boven verwachting te verrassen met onze softwareoplossingen hanteren wij deze opbouw bij Netzozeker.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP