Kennis, tips en trivia over de wereld van ICT en applicatieontwikkeling.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Lancering nieuwste release Zeker Werkplek

ICT-oplossingen


Matthijs Elshof

“Met de nieuwste release van onze clouddienst Zeker Werkplek legt Netzozeker de nadruk op beveiliging en gebruiksgemak.”

Het mooie aan onze uitstekende beveiliging is dat klanten er eigenlijk nooit iets van merken, want er zijn geen problemen. Zeker Werkplek is altijd beschikbaar, alleen toegankelijk voor de gebruiker en vrij van virussen of spam. Voor onze klanten is deze mate van betrouwbaarheid en service heel belangrijk; ze zijn altijd online en willen er blindelings op vertrouwen dat hun data voor niemand anders dan henzelf beschikbaar is. Wij bieden die zekerheid met Zeker Werkplek. We hebben een pakket aan veiligheidsmaatregelen ontwikkelt dat deels bestaat uit marktaanbod – zoals bewezen effectieve virus- en spamfilters – en deels uit software die we in eigen beheer ontwikkelen. Zo gebruiken we alleen redundant hardware en software, oftewel: voor alle voorzieningen hebben we een back up. Als er bijvoorbeeld een server zou uitvallen, dan neemt een andere server het naadloos over. Alle data gaat over een versleutelde verbinding zodat het onleesbaar is voor anderen. Daarnaast werken we met twee-weg verificatie, wat betekent dat de gebruiker inlogt met een wachtwoord én een token. Daardoor krijgt een externe partij nooit toegang terwijl het inloggen voor gebruikers even gemakkelijk blijft als altijd. Want dat is de andere pijler van Zeker Werkplek: gebruiksgemak.

Vrijblijvend contact opnemen

Toegang tot al uw gegevens, waar u ook bent

Bij software en online diensten is beveiliging belangrijk, maar dat gebeurt grotendeels uit het zicht van de gebruiker. Daar tegenover staat het gebruiksgemak, dat de klant dagelijks ervaart. Hoe prettig werkt een clouddienst, hoeveel service hoort erbij en is het updaten en doorontwikkelen van de software inbegrepen?

Met Zeker Werkplek bieden wij optimale veiligheid, maar veel meer dan dat ervaren onze gebruikers het gemak en de mogelijkheden van online werken. Waar ter wereld je ook bent: even inloggen en al je mail, afspraken, bestanden en programma’s zijn beschikbaar. Dat maakt het indelen van een (werk)dag veel flexibeler en het delen van informatie met anderen veel gemakkelijker. In feite verkopen we een stukje vrijheid en ongebondenheid, want wij vinden dat mensen mogen vertrouwen op technologie om hun leven beter en prettiger te maken. Zo werkt Zeker Werkplek op elk device, thin client, tablet, desktop en mobile, en houden wij het product altijd up to date. Bovendien kunnen klanten niet alleen grote softwarepakketten gebruiken zoals Windows of Adobe, maar ook applicaties die specifiek voor hen zijn ontwikkeld (maatwerk apps). Die service en onze constante productontwikkeling zijn volledig inclusief.

ICT’ers waarmee je kunt praten

Voor de gemiddelde gebruiker zijn online diensten lastig te vergelijken. Want wat betekenen alle specificaties nou precies, heb ik ze echt nodig en ontbreken er dingen waardoor ik straks spijt heb van mijn keuze? Die vragen krijgen wij regelmatig. Sterker nog: we hebben onze bedrijfsvoering zoveel mogelijk toegespitst op begrijpelijk, helder en eerlijk met klanten te praten. Want mensen kunnen pas een goede keuze maken als ze goed geïnformeerd zijn en wij willen tevreden klanten die graag bij ons blijven. Voor Zeker Werkplek geldt dat we de meest gewilde features standaard in het pakket hebben opgenomen. Daarnaast kan elke klant zelf kiezen uit verschillende opties en ook eventuele andere wensen aangeven. Met eigen ontwikkelaars in huis kunnen we een behoorlijk stuk maatwerk leveren.

Product informatie

Voor meer informatie kijkt u op onze pagina "werkplek in de Cloud" of neemt u contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen