Dititaliseringsvoucher voor jouw bedrijf.

Let op: deze subsidie is helaas niet meer beschikbaar

Heb je een goed idee voor jouw voor digitale dienstverlening en/of digitale verkoop die direct bijdragen aan het vergroten van omzet en/of marktbereik?

Wil je onderzoek doen naar de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen, digitale diensten en processen óf het verbeteren van bestaande producten, diensten of (productie)processen door toepassing van digitalisering?

De provincie verstrekt vouchers van maximaal 2.500 euro voor digitale dienstverlening en maximaal 10.000 euro voor digitalisering van producten en processen. Er is sprake van cofinanciering; de voucher kan worden ingezet voor maximaal de helft van de kosten. De voucher kan vanaf maandag 13 juli worden aangevraagd via het subsidieloket van de provincie Overijssel. In totaal is een bedrag van 250.000 euro beschikbaar.

Let’s Develop helpt je graag met het digitaliseren van jouw processen. Of het nu om maatwerk software gaat, het koppelen van systemen, of het inzichtelijk maken van uw knelpunten. Middels een business analyse verwerven we snel inzicht en overzicht van de knelpunten en potentiële verbeteringen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Voor meer informatie neem je contact met ons op.

Meer informatie

Indien je meer informatie wilt verwijzen wij je door naar onderstaande websites. 

https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/regionale-economie/digitaliseringsvoucher-mkb-culturele/

https://www.overijssel.nl/actueel/nieuws/@Pc(/provincie-overijssel-ondersteunt-bedrijven/