Innoveren en optimaliseren van software garandeert topprestaties

Ajax wil zichzelf donderdag na de return tegen Young Boys kwartfinalist in de Europa League kunnen noemen en daarmee ook structureel aansluiten bij de internationale top. Belangrijk daarbij is dat ze dan niet steeds opnieuw moeten beginnen. Maar kunnen doorselecteren. Dit zodat de selectie continu kwalitatief scherp en op peil blijft. Dit geldt ook voor software. Ook die moet topprestaties garanderen. Niet door steeds geheel nieuwe software te selecteren, maar door optimalisatie en doorselecteren van bestaande software. Kortom door software slim na te bouwen: uw huidige software maar dan beter.

Doorselecteren. Een bekende term in de topsport. Topteams blijven topprestaties leveren door voortdurend te sleutelen aan hun selectie. Een nieuwe, frisse wind is af en toe nodig om te innoveren. Doorselecteren betekent niet het afscheid van een speler, maar continue alertheid dat de juiste mensen op de juiste positie staan. Voor een topprestatie is bouwen en doorselecteren geen optie maar een must! Dat geldt ook voor software. Dit door deze slim na te bouwen.

 

Doorselecteren van software

Wanneer is het tijd om te doorselecteren en te innoveren? Hoe zorgt u ervoor dat een team nooit stilvalt of minder presteert in een zich steeds sneller ontwikkelende omgeving? De situatie bij een club maar ook bij een bedrijf verandert elk jaar. Het is een kwestie vanconstant beoordelen. Een goede coach herkent het moment. Net zoals Netzozeker als “softwarecoach” weet wanneer het tijd is voor het doorselecteren van software. Wij geven u hierbij 5 signalen waaraan ook u kunt herkennen dat het hoogste tijd is om in te grijpen in de software omgeving:

  1. Het onderhoud van het huidige softwarepakket is gestopt
  2. Er zitten bugs in het huidige softwarepakket die niet hersteld kunnen worden
  3. Het softwarepakket voldoet niet meer aan de (wettelijke) eisen
  4. Het softwarepakket is niet device onafhankelijk
  5. Het softwarepakket kan geen andere processen ondersteunen

Herkent u één van deze signalen. Dan is het de hoogste tijd om te breken met verouderde bedrijfssoftware. Dit wil dus niet zeggen dat u een heel nieuw softwarepakket moet kopen, het betekent wel dat uw ICT oplossing toe is aan vernieuwing. Software optimaliseren door deze te laten nabouwen door Netzozeker is dan een kostenbesparende oplossing: uw huidige software, maar dan sneller, beter en slimmer. Toegerust voor de toekomst. Topprestaties gegarandeerd! Netzozeker vertelt u graag meer over slim software nabouwen.

Bel 088-7779500 of plan een afspraak in via netzozeker.nl

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP