We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Websites en portals ontwikkelen

Websites met een professionele uitstraling geven bezoekers direct de goede indruk van uw bedrijf. Design is belangrijk. Maar het is de techniek die ervoor zorgt dat een bezoeker ook klant wordt. Hoe goed uw product, dienst of verhaal ook is, als pagina’s traag laden raakt u mensen kwijt. Hetzelfde geldt voor de functionaliteiten, die probleemloos moeten werken. Denk aan een offerte-, bestel- of betaalmodule in een portal.

Een portal is bijvoorbeeld een site waarop uw klanten kunnen inloggen om hun facturen in te zien, die rechtstreeks uit uw ERP komen. Denk aan de portals van energieleveranciers of mobiele aanbieders.

Vrijblijvend contact opnemen

Onze standaard: high end techniek

Netzozeker zorgt ervoor dat uw website technisch helemaal klopt. Daarvoor gebruiken we (onder meer) de volgende specificaties en tools:

  • SEO-ready: uw website is compleet toegerust met alle aspecten die Google belangrijk vindt, zoals ruimte voor page titles, meta descriptions, canonical tags en SEF url’s.
  • Responsive: bezoekers hebben een prettige ervaring ongeacht het device dat ze gebruiken. Uw website is responsive en voegt zich automatisch naar de eisen van smartphone, tablet en pc.
  • WordPress: dit is het ideale platform voor tekstuele websites, zoals blogs en nieuwssites. U kunt eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen via het CMS en u maakt uw website gemakkelijk Google-proof.
  • Joomla: dit is het ideale platform voor websites met complexere modules, bijvoorbeeld om producten te bestellen of uitgebreide menustructuren te maken.
  • Zekerwebsite: dit is het CMS van Netzozeker dat we in eigen beheer door-ontwikkelen. Ideaal voor basic ‘out of the box’ websites.

Optimalisatie van uw huidige website

Wilt u uw huidige website optimaliseren? Is uw website niet goed vindbaar, traag of werkt hij niet in alle browsers? Neem contact met ons op voor een advies.

Complete online dienstverlening

Wij kunnen de complete dienstverlening voor uw website leveren. Van domeinnaamregistratie en zakelijke hosting, tot een strak design en maatwerk applicaties. Dit doen we deels in huis en deels in samenwerking met partners. Daar zit u natuurlijk niet aan vast, want u bepaalt zelf welke onderdelen u bij ons neerlegt. Toch is het wel prettig om één aanspreekpunt te hebben, omdat alle aspecten van uw website met elkaar moeten samenwerken.  

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00