SAP SOFTWARE NABOUWEN

SAP is een toonaangevende producent van software voor het managen van bedrijfsprocessen en voor oplossingen die effectieve dataverwerking en informatiestromen tussen organisaties mogelijk maken. De laatste jaren richt de softwaremaker zich sterk op de cloud. Maar wat nu als uw bedrijf (nog) niet klaar is voor de cloud, maar uw SAP-applicatie wel toe is aan vernieuwing?

LEES VERDER

 

Of uw bedrijf nu wel of niet klaar is om naar de cloud te gaan, het is van essentieel belang dat uw SAP-software up-to-date is. Verouderde SAP-software voor ERP, CRM, supply chain management of HR kan remmend werken op uw bedrijfsontwikkeling. Het kan uiteindelijk zelfs leiden tot omzetverlies. Met de huidige snelheid van vernieuwingen op het gebied van technologie en in de wereld om ons heen, moet iedere organisatie digitaal innoveren om “bij te blijven”. 

 

 

Dit is hoe we uw SAP software nabouwen

  • We bouwen uw SAP software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren SAP software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

De voordelen

Door uw SAP-software te laten nabouwen door Netzozeker, behoudt u het goede van wat u al kent en voegt u nieuwe functionaliteit en mogelijkheden toe die voorheen ondenkbaar waren. Uw bedrijf voldoet weer aan alle wet- en regelgeving en ook de security en privacy van uw systeem is weer op orde. De vernieuwde SAP-software sluit naadloos aan op uw business, uw processen, andere software en de bestaande databases. Anders dan bij de kostbare, standaard ERP-suites in de markt, betaalt u niets voor overbodige functionaliteit. Bovendien zijn uw medewerkers al vertrouwd met de software en de interface. Zonder uitvoerige training verloopt de overgang naar het vernieuwde systeem soepel. Kortom, uw SAP-software is razendsnel weer klaar voor de toekomst. In no-time heeft u deze bescheiden investering terugverdiend.

Meer weten?

Meer weten over het laten nabouwen van uw SAP-software? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Slimmer en goedkoper

Dat betekent het regelmatig moderniseren van onder meer uw SAP-software. Als u uw klanten, relaties en uw medewerkers beter wilt begrijpen en bedienen, kunt u niet met verouderde software blijven werken. Omdat ERP-software raakvlakken heeft met vrijwel alle bedrijfsprocessen is vervangen een risicovolle en kostbare aangelegenheid. Doorbouwen op het bestaande is vaak slimmer en veel goedkoper. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het nabouwen van software van SAP en van andere leveranciers.

Lees hier hoe wij Microsoft-software nabouwen.

Lees hier hoe wij Exact-software nabouwen.

Lees hier hoe wij AFAS-software nabouwen.

OOK DIRECT UW PLANNINGSSOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.