VISUAL BASIC 6-SOFTWARE NABOUWEN

In het verleden is veel software voor Microsoft-omgevingen geschreven in een van de meest gebruikte programmeertalen: Visual Basic 6 (VB6). Sinds Microsoft de ondersteuning in 2008 officieel beëindigde, is de software die in VB6 is gebouwd min of meer ‘end-of-life’. Desondanks draait binnen veel bedrijven nog altijd software die in deze oude programmeertaal is ontwikkeld.

 

LEES VERDER

 

Niet alleen is de software zelf inmiddels flink verouderd, het doorontwikkelen ervan is onmogelijk geworden vanwege het ontbreken van support. De laatste versie van VB6 dateert van 1998! Hierdoor is het enorm gevoelig geworden voor allerlei soorten malware en sluit het steeds slechter aan bij modernere technologie. In veel gevallen gaat het hier om maatwerksoftware waarvoor niet zomaar vervanging beschikbaar is. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het creëren van volledig nieuwe maatwerksoftware. Soms is dat een goede optie. Toch is opnieuw bouwen meestal tijdrovender en kostbaarder dan slim nabouwen. Bovendien heeft de implementatie van een compleet nieuw systeem vaak een grote impact op de organisatie. Wanneer het slim laten nabouwen van uw VB6-software de betere keuze is, kan niemand dat beter voor u doen dan Netzozeker.

 

 

Dit is hoe we uw Visual basic 6-software nabouwen

  • We bouwen uw Visual basic 6-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de Visual basic 6-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

Onze aanpak

Samen met u inventariseren we de wensen, knelpunten, verbetermogelijkheden en de benodigde of gewenste functionaliteiten, oud én nieuw. Dit gezamenlijke overleg verloopt uiteraard in het Nederlands, zodat daar geen miscommunicatie in kan sluipen. Het daadwerkelijke omzetten en herbouwen begint nadat onze analyse, advies, offerte en plan van aanpak door u zijn goedgekeurd. Wij zetten uw applicatie snel en kosteneffectief over naar een modernere programmeertaal. Hierna optimaliseren we zorgvuldig de nieuwe code naar uw wensen en eisen, waarbij de nieuwe software in kleine stukjes (sprints) wordt opgeleverd, zodat tussentijdse aanpassingen altijd mogelijk zijn. Alle stappen – design, bouw prototype, testen en terugkoppeling – stemmen wij gaandeweg het hele traject zorgvuldig met u af. Op deze manier komt u nergens voor verrassingen te staan.

Digitale innovatie

U beschikt letterlijk over talloze mogelijkheden voor verbetering en uw software is gegarandeerd weer klaar voor de toekomst. Niet alleen is uw nagebouwde applicatie helemaal beveiligd tegen cyberbedreigingen, en voldoet het weer aan alle wet- en regelgeving. Deze manier van digitale innovatie biedt namelijk ook de mogelijkheid om verbeteringen door te voeren die u al lang wilde hebben. Zoals een soepele koppeling met uw database, of probleemloze integratie met andere systemen. Of wat te denken van verbeterde functionaliteit of een gebruiksvriendelijker interface? We verzorgen ook het beheer en onderhoud. Als er na verloop van enige tijd behoefte is aan extra functies, dan bouwen wij die erbij. In plaats van dat verouderde software uw bedrijfsgroei hindert, groeit de software nu mee met uw bedrijf.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Verademing

Als de professionals van Netzozeker software slim nabouwen, behouden we al het goede. We gooien niets weg, behalve wanneer dat overbodig is geworden. Uw gerenoveerde VB6-software bevat derhalve geen enkele onnodige functionaliteit. Doordat wij eerst uw applicatielandschap in kaart hebben gebracht, zal het nieuwe systeem daarmee vlekkeloze integreren. Uw vernieuwde systeem sluit weer compleet aan bij alle bedrijfsprocessen, ook de processen die in de loop der tijd zijn veranderd. U en uw medewerkers zullen het ervaren als een verademing. De overgang verloopt soepel en zonder verstoringen. Uw mensen kennen het systeem immers al en zullen geen uitvoerige training meer nodig hebben om met het gemoderniseerde pakket te werken. Vertrouwd, maar toch in een nieuw jasje, zonder risico’s. Kortom, uw pakket wordt beter, veiliger en compatible zonder verlies van de opgedane ervaring en de verzamelde data. 

Meer weten over het laten nabouwen van uw verouderde VB6-software? Neem contact met ons op.

OOK DIRECT UW VB6-SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.