MICROSOFT NAVISION-SOFTWARE NABOUWEN

Microsoft Navision is een populair ERP- en boekhoudpakket dat deel uitmaakt van de Dynamics-lijn. Nog steeds gebruiken veel bedrijven in uiteenlopende branches Navision 2012 of 2009, of zelfs nog oudere versies. Daar zitten grote risico’s aan, aangezien Microsoft de support daarvoor gaat beëindigen of dat reeds heeft gedaan. Het laten nabouwen van uw Navision-pakket door de experts van Netzozeker biedt vele voordelen.

 

LEES VERDER

 

NAV – zoals Microsoft Navision tegenwoordig officieel heet – heeft zich gespecialiseerd in vele branches of specifieke bedrijfsvoeringen, waar een standaard ERP-systeem vaak niet goed past. Lang niet ieder bedrijf ging over naar de nieuw uitgekomen versies van het systeem. Twee, drie of zelfs vier nieuwe versies werden overgeslagen. Daardoor werd overstappen naar de nieuwste versie van Navision of naar een ander ERP-pakket voor veel bedrijven een te grote uitdaging. Er was teveel veranderd, waardoor een dergelijke upgrade teveel onrust en ongemak zou veroorzaken. Om deze reden gebruiken veel organisaties nog steeds verouderde versies van Navision, met alle risico’s van dien.

 

 

Dit is hoe we uw NAV-software nabouwen

  • We bouwen uw Microsoft Navision-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de Microsoft Navision-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

Urgentie van vernieuwing

Om te beginnen is de security ondermaats, aangezien updates uitblijven. Daarnaast sluiten de oudere versies steeds slechter aan bij de technologie van vandaag de dag. Functionaliteiten ontbreken, integratie met andere systemen verloopt stroef of helemaal niet. Zelfs de koppeling met de huidige besturingssystemen hapert. Het is in veel gevallen slechts een kwestie van tijd voordat er iets flink misgaat met het systeem, als dat niet al is gebeurd. Los van deze en andere risico’s werkt een verouderd ERP-systeem als een rem op de strategie en groeiambities van een bedrijf. Om gehoor te geven aan de urgentie van vernieuwing, zonder de rompslomp van een compleet nieuw systeem, is het slim nabouwen van software een uitstekende optie.

De voordelen

Door uw Microsoft Navision-software door Netzozeker te laten nabouwen, behoudt u het goede van wat u al kent en voegt u nieuwe functionaliteit en mogelijkheden toe die onbereikbaar leken. Uw gerenoveerde systeem is weer flexibel, schaalbaar en kan zonder beperkingen in de toekomst worden aangepast. En dat alles geheel volgens uw eigen wensen. Uw bedrijf kan aansluiten bij de cloud en u voldoet weer aan alle wet- en regelgeving. De gemoderniseerde software sluit naadloos aan op uw business, uw processen (oud en nieuw), andere software en de bestaande databases. Bovendien zijn uw medewerkers al vertrouwd met de software en de interface. Zij hoeven alleen vertrouwd te raken met de nieuwe functionaliteit, waardoor de overgang naar het vernieuwde systeem gegarandeerd soepel verloopt. Kortom, voor verrassend lage kosten is uw NAV-software razendsnel weer klaar voor de toekomst.

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Digitaal innoveren

Uw vernieuwde Navision-software sluit naadloos aan bij uw specifieke werkwijze binnen uw branche. Deze vorm van digitaal innoveren is opmerkelijk kosteneffectief, risicoloos, snel en betrouwbaar. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het nabouwen van praktisch ieder ERP-systeem voor iedere branche. 

Lees hier hoe wij andere Microsoft-software nabouwen.

Meer weten over het laten nabouwen van uw Microsoft Navision-software? Neem contact met ons op.

OOK DIRECT UW Microsoft Navision-SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.