Microsoft Dynamics-SOFTWARE NABOUWEN

Onder de verzamelnaam ‘Microsoft Dynamics’ brengt Microsoft een serie ERP- en CRM-applicaties uit. Lang niet alle bedrijven die MS Dynamics gebruiken, willen of kunnen mee met het cloud-beleid van Microsoft. Hoewel deze bedrijven tevreden zijn over hun versie van de software, moeten ook zij qua security en functionaliteit up-to-date blijven. Voor hen biedt het slim nabouwen van hun Microsoft Dynamics applicaties door Netzozeker grote voordelen.

 

LEES VERDER

 

De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het nabouwen van software van Microsoft. Met name Microsoft Navision (NAV) – een Dynamics-applicatie – heeft geen geheimen voor ons. Wanneer u zogeheten perpetual licenties heeft van Microsoft Dynamics voor on-premise gebruik, is het lang niet altijd nodig of gewenst om over te stappen naar een abonnement op de nieuwe cloud-versie. Uw software voldoet uitstekend, al is het weliswaar verouderd op enkele gebieden. Waarom dan niet al het goede dat u kent behouden en alle ontbrekende functionaliteit en security eraan toevoegen? Dat kan door het slim te laten nabouwen door de professionals van Netzozeker.

 

 

Dit is hoe we uw MICROSOFT DYNAMICS-software nabouwen

  • We bouwen uw Microsoft Dynamics-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de Microsoft Dynamics-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

Klaar voor de toekomst

Uw MS Dynamics applicaties vormen het administratieve hart van uw organisatie. Het is daarom des te belangrijker dat ze volledig kunnen integreren met de modernste technologie binnen en buiten uw bedrijf. Wanneer uw software verouderd is, kunnen wij deze zodanig renoveren dat u weer helemaal klaar bent voor de toekomst. Functionaliteit waarvan u alleen maar kon dromen, komt binnen handbereik. Ontbrekende of niet aansluitende security-updates – die waarschijnlijk niet langer door de leverancier worden ondersteund – vormen niet langer een probleem. Deze vorm van digitale innovatie is vele malen eenvoudiger, goedkoper en minder risicovol dan overstappen naar een nieuw pakket. Zonder verstoringen of weerstand van uw medewerkers bouwt u door op wat u kent. Uw vertrouwde software zal beter dan ooit uw bedrijfsprocessen – de oude en nieuwe – ondersteunen. Zonder rompslomp bereikt u grotere effectiviteit, hogere efficiëntie en meer flexibiliteit binnen uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Netzozeker pakt het slim nabouwen van software als volgt aan. Allereerst inventariseren we de functionaliteiten van uw bestaande Dynamics applicaties. Tevens brengen we uw volledige applicatielandschap in kaart, zodat we in het vervolgtraject voor de juiste koppelingen kunnen zorgen. Daarna inventariseren we samen met u de wensen, knelpunten, verbetermogelijkheden en de benodigde of gewenste functionaliteiten. Dit gezamenlijke overleg verloopt uiteraard in het Nederlands. Dankzij deze heldere en korte communicatielijnen gaat er dus niets ‘lost in translation’. Het daadwerkelijke herbouwen gaat van start nadat onze analyse, ons advies, het eerste ontwerp, de offerte en ons plan van aanpak door u zijn goedgekeurd. Uw vaste Netzozeker-team moderniseert dan uw applicaties snel en kosteneffectief, waarbij we de nieuwe software in kleine stukjes (sprints) opleveren. Tussentijdse aanpassingen zijn daardoor altijd mogelijk en onvolkomenheden worden snel weggewerkt. Alle stappen – design, bouw prototype, testen en terugkoppeling – stemmen wij gaandeweg het hele traject zorgvuldig met u af. Op deze manier komt u nergens voor verrassingen te staan.

Onderhoud en service

Wij renoveren de front-end (de interface, die voor uw gebruikers herkenbaar blijft) en de back-end (onder de motorkap, waar de voornaamste vernieuwingen en prestatieverbeteringen zich bevinden). Waar mogelijk migreren we uw data van het oude Dynamics-pakket naar het nieuwe. Op geen enkel moment ondervindt uw lopende bedrijfsvoering hiervan enige hinder. Voordat de geheel herziene software definitief in productie gaat, voeren wij een veiligheidsscan uit. Pas wanneer er geen enkele kwetsbaarheid op security- en privacy-gebied meer wordt gevonden, leveren we pas op. Na de soepele transitie verzorgen wij ook het beheer en onderhoud. Dit betekent dat Netzozeker uw vernieuwde software up-to-date houdt en dat wij deze – op uw verzoek of op ons advies – kunnen uitbreiden met nieuwe functionaliteit. Zo vermijdt u het gevaar dat uw software weer veroudert. Het blijft zowel technisch als functioneel actueel. Uw Microsoft Dynamics applicaties groeien voortaan mee met uw bedrijf!

Meer weten over Microsoft Dynamics-software nabouwen?

Wilt u meer weten over het nabouwen van uw Microsoft Dynamics-software? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

De voordelen

Anders dan wanneer u overstapt naar een volledig nieuw Dynamics-pakket, verloopt het nabouwen van uw bestaande applicaties veel soepeler. De risico’s zijn nihil, evenals de impact op uw medewerkers. Zij zijn immers al bekend met de software en de interface en hoeven alleen de nieuwe functionaliteit te leren kennen. U behoudt kortom het goede en voegt er uw wensenpakket aan toe. Eventueel overbodige functionaliteit – die meestal alleen maar verstorend werkt – is verdwenen. Uw moderne software sluit weer aan bij alle hedendaagse processen, systemen en databases. En dankzij de nieuwe functionaliteit en technologische innovatieslag valt uw software niet meer uit. Het voldoet aan alle wet- en regelgeving en is flexibel om snel aanpassingen uit te kunnen voeren. De koppeling met andere systemen en met uw database werkt weer optimaal. De Dynamics-software in de nieuwe jas levert veel meer rendement op voor uw bedrijfsprocessen. Uw mensen kunnen de applicaties nu vanaf ieder device benaderen. De security is weer helemaal bij de tijd, zodat bedreigingen volledig onder controle zijn. De ontwikkelingstijden zijn kort, de kosten zijn verbazingwekkend laag en uw wensenpakket matcht compleet met het resultaat. Een resultaat waar we samen trots op mogen zijn. 

Meer weten over het laten nabouwen van uw Microsoft Dynamics-software? Neem contact met ons op.

OOK DIRECT UW MICROSOFT DYNAMICS-SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.