MICROSOFT SOFTWARE NABOUWEN

Microsoft is een van de grootste leveranciers van software wereldwijd. Praktisch iedere organisatie heeft één of meer Microsoft-applicaties draaien. Des te belangrijker is het dat een en ander compatible is en blijft met andere software. Hoe ouder uw software, hoe groter het risico op uitval of slechte integratie. Slim nabouwen van uw Microsoft-applicaties biedt grote voordelen.

LEES VERDER

 

Het is zaak uw Microsoft-software up-to-date te houden, helemaal wanneer deze uw primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Daarnaast worden de beveiligingsrisico onacceptabel als u nog werkt op oude applicaties waar Microsoft geen updates meer over uitbrengt. De experts van Netzozeker bouwen uw onmisbare software na, zodat deze weer klaar is voor de toekomst. 

 

Dit is hoe we uw Microsoft software nabouwen

  • We bouwen uw Microsoft software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren Microsoft software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

Slim en kostenefficiënt 

Door uw bestaande Microsoft-software op een slimme manier te renoveren, maken we een kwaliteitsslag zonder alle nadelige bijwerkingen van compleet nieuwe software. Uw medewerkers zijn vertrouwd met de interface, zodat ze alleen de toegevoegde functionaliteit hoeven te leren. Bovendien loopt u geen enkel gevaar dat uw gemoderniseerde software niet aansluit bij uw bedrijfsprocessen of databases. Het lost ook eventuele problemen op in de communicatie met de hardware. Als er een te groot ‘leeftijdsverschil’ ontstaat tussen hard- en software loopt de communicatie uiteindelijk spaak. Uw nieuwe servers en pc’s begrijpen uw nagebouwde software uitstekend. Nabouwen van Microsoft-software betekent dat al het goede behouden blijft, en dat alle gewenste of vereiste functionaliteiten en mogelijkheden eraan worden toegevoegd. U bent ook zeker van nog iets anders: de kosten lopen niet uit de hand. Integendeel. Slim nabouwen van software is buitengewoon kostenefficiënt. In principe kan Netzozeker alles nabouwen. Tot nu toe zijn we geen software tegengekomen die geheimen voor ons heeft.

Meer weten?

Wilt u een sterk verbeterde versie van uw vertrouwde Microsoft-software? Neem dan contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Bij de tijd

De professionals van Netzozeker hebben ruime ervaring in het omzetten van verouderde Microsoft-software zoals Microsoft Dynamics en Microsoft Navision. Ook moderniseren we Microsoft-software die ondersteuning bieden op gebieden als ERP, planning, CRM, sales, ontwikkeling, business intelligence of kantoorapplicaties. Naast een verbeterde gebruikservaring krijgt uw pakket moderne security. Beveiligingsupdates garanderen dat uw gegevens veilig zijn, dat niemand ongewenst kan meekijken en dat virussen en spam geen kans krijgen. U bent in alle opzichten weer bij de tijd. Desgewenst verzorgen wij ook het beheer en onderhoud van uw nagebouwde software. Zodra essentiële verbeteringen beschikbaar komen, voeren wij deze automatisch door. Uw software blijft op die manier onbeperkt houdbaar, zodat u probleemloos uw bedrijfsprocessen kunt perfectioneren.

Nieuw leven

Uw bedrijf ontwikkelt en groeit. Dat geldt ook voor de technologische mogelijkheden en de wereld om ons heen. Verouderde software kan er de oorzaak van zijn dat u belangrijke kansen mist. Wacht niet tot uw verouderde Microsoft-software crasht, want vaak vallen dan ook uw bedrijfsprocessen stil. Met alle gevolgen van dien. De voortgang van uw bedrijf is te belangrijk. Slim nabouwen verlost u van te trage software die voor kostbare downtime, problemen en frustraties zorgt. In een nieuwe jas kan uw Microsoft-software weer jarenlangmee. Met de herwonnen flexibiliteit staat zelfs de poort naar de cloud voor u open. Door uw Microsoft-software nieuw leven in te blazen, versterkt u uw concurrentiepositie. 

OOK DIRECT UW MICROSOFT SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.