EXACT-SOFTWARE NABOUWEN

De financiële administratie- en bedrijfssoftware van Exact bestaat al sinds 1984. Tien jaar later waren ze marktleider. Er is dan ook een grote kans dat veel verouderde pakketten nog steeds in gebruik zijn. Met alle nadelige gevolgen van dien. Het door Netzozeker laten nabouwen van uw software naar moderne standaarden en eisen, biedt grote voordelen.

 

LEES VERDER

 

De technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. Of u nu in de productiebranche zit, de handel, projectmanagement of in de bouwsector. Helemaal in branches waar veel concurrentie is, is ‘bijblijven’ of ‘overleven’ niet voldoende. Daar moeten bedrijven vooraan lopen en om dat te kunnen doen is digitale innovatie een must. Door uw software regelmatig te vernieuwen en te moderniseren, blijft u de concurrentie gemakkelijker een stap voor. Met verouderde software is het risico te groot dat het contact met en de service voor klanten en relaties – of partners, collega’s en leveranciers – onder maat blijft. Dat geldt zonder meer voor de software die de backoffice van uw bedrijf stroomlijnt: Exact. De financiële administratie en diverse bedrijfssoftwarepakketten voor accountants, productiebedrijven, groothandels en dienstverleners, hebben raakvlakken met vrijwel alle bedrijfsprocessen en daardoor met vrijwel alle andere software. Hierdoor is het vervangen van een verouderde versie door een nieuwe versie, of door andere software, een risicovolle en kostbare aangelegenheid. Doorbouwen op het bestaande is vaak slimmer en veel goedkoper. U weet wat u hebt en door dat te laten nabouwen door Netzozeker weet u ook zeker wat u gaat krijgen.

 

 

Waarom kiezen voor nabouwen?

Valt uw Exact-software steeds vaker uit? Groeit het aantal knelpunten? Ondersteunt het de groei van uw bedrijf onvoldoende? Sluit het niet meer aan bij uw bedrijfsprocessen? Misschien worden er voor uw Exact-versie geen updates of uitbreidingen meer uitgebracht. Maar zelfs wanneer uw Exact-software nog perfect wordt onderhouden, veroudert het snel. De wereld om ons heen verandert continu. Om aansluiting te houden met nieuwe distributiekanalen, nieuwe systemen van leveranciers, relaties en klanten, is regelmatige renovatie een absolute vereiste. Netzozeker is gespecialiseerd in het maken van een nieuw systeem op maat. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestaande Exact software door ons slim te laten nabouwen. Dit is vooral aan te bevelen wanneer u in principe tevreden bent over de huidige functionaliteit van uw software. Door uw bestaande systeem te moderniseren, behoudt u al het goede en kunt u uw volledige wensen- en eisenlijst eraan laten toevoegen. Bovendien minimaliseert u risico’s en is de impact op de gebruikers klein. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het vernieuwen van ieder Exact-systeem, maar ook in het nabouwen van andere software.

 

 

Dit is hoe we uw Exact-software nabouwen

  • We bouwen uw Exact-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de Exact-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

De voordelen

Door uw Exact-software te laten nabouwen kunt u nieuwe functionaliteit en mogelijkheden toevoegen die voorheen ondenkbaar waren. En dat alles geheel volgens uw eigen wensen. Uw bedrijf kan aansluiten bij de cloud en u voldoet weer aan alle wet- en regelgeving. De gemoderniseerde software sluit naadloos aan op uw business, uw processen, andere software en de bestaande databases. Kortom, u hebt weer de voordelen van volledige integratie met alle financiële en bedrijfsprocessen. U hoeft zich geen zorgen te maken over beveiligingsrisico’s. Anders dan bij de kostbare, nieuwe Exact-suites betaalt u niets voor overbodige functionaliteit. Bovendien zijn uw medewerkers al vertrouwd met de bekende functionaliteiten en de interface, terwijl onder de motorkap een geheel nieuw systeem ronkt. Zonder extra training verloopt de overgang naar het vernieuwde systeem soepel en zonder dat het werk onderbroken hoeft te worden. Uw gerenoveerde software werkt als een zonnetje op uw (nieuwe) hardware. Kortom, voor verrassend lage kosten is uw Exact-software razendsnel weer klaar voor de toekomst. In no-time heeft u deze investering terugverdiend.

Meer weten over Exact-software nabouwen?

Wilt u meer weten over het nabouwen van uw Exact-software? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Hoe gaat ombouwen in zijn werk?

We bouwen uw softwareprogramma van Exact zorgvuldig na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Dit doen we op basis van uw gebruikerservaring. Het laten nabouwen van software is direct de perfecte gelegenheid om uw huidige werkprocessen nog eens tegen het licht te houden. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? Aan welke veiligheidseisen en privacy-voorwaarden, zoals GDPR, moet het voldoen? Welke mogelijkheden om te innoveren in de nabije toekomst zijn er nodig? Uw verbeterde programma ondersteunt niet alleen uw bestaande, herziene en nieuwe processen, maar zal tevens optimaal presteren. Wij zorgen ervoor dat de koppelingen die goed werkten dat blijven doen, en dat nieuwe koppelingen – bijvoorbeeld voor het uitwisselen van gegevens met de cloud – probleemloos zullen werken. Dat is de kern van slim software namaken door Netzozeker. En u kunt het programma vanaf ieder device benaderen: desktop, laptop, tablet en smartphone.

Nadat we de gewenste en vereiste veranderingen in uw nagebouwde Exact-software in kaart hebben gebracht, kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De enige verrassingen die u misschien staan te wachten is hoe de lage kosten zijn en hoe snel u uw gemoderniseerde software al kunt inzetten.

Meer weten over het nabouwen van Exact software? Neem contact met ons op.

OOK DIRECT UW EXACT-SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.