ERP-SOFTWARE NABOUWEN

Enterprise Resource Planning (ERP) software is het administratieve hart van een organisatie. De term zegt het al, ERP ondersteunt de planning van alle resources binnen een onderneming. De software helpt u bij het verkrijgen en verfijnen van overzichten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en kosten te besparen. Het doel: grotere effectiviteit, hogere efficiëntie en meer flexibiliteit binnen uw bedrijf.

 

LEES VERDER

 

Ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan sneller dan ooit. Iedere organisatie moet digitaal innoveren om “bij te blijven”. Dat betekent het regelmatig vernieuwen en moderniseren van de software. Zeker in branches met veel concurrentie is “bijblijven” of “overleven” niet voldoende. Daar moet u vooraan lopen. Om klanten en relaties – of partners, collega’s en leveranciers – beter te begrijpen en te bedienen, kunt u niet met verouderde software blijven werken. Dat geldt zeker voor de software waarmee u uw bedrijf stroomlijnt: ERP. Omdat ERP raakvlakken heeft met vrijwel alle bedrijfsprocessen en daardoor met vrijwel alle andere software, is vervangen een risicovolle en kostbare aangelegenheid. Doorbouwen op het bestaande is vaak slimmer en veel goedkoper. 

 

 

Dit is hoe we uw ERP-software nabouwen

  • We bouwen uw ERP-software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
  • We verbeteren de ERP-software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden om te innoveren van dien.
  • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

De voordelen

Door uw ERP-software te laten nabouwen, behoudt u het goede van wat u al kent en voegt u nieuwe functionaliteit en mogelijkheden toe die voorheen ondenkbaar waren. En dat alles geheel volgens uw eigen wensen. Uw bedrijf kan aansluiten bij de cloud en u voldoet weer aan alle wet- en regelgeving. De gemoderniseerde software sluit naadloos aan op uw business, uw processen, andere software en de bestaande databases. Anders dan bij de kostbare, standaard ERP-suites in de markt, betaalt u niets voor overbodige functionaliteit. Bovendien zijn uw medewerkers al vertrouwd met de software en de interface, terwijl onder de motorkap een geheel nieuw systeem ronkt. Zonder extra training verloopt de overgang naar het vernieuwde systeem soepel. Kortom, voor verrassend lage kosten is uw ERP-software razendsnel weer klaar voor de toekomst. In no-time heeft u deze investering terugverdiend.

Meer weten over ERP-software nabouwen?

Wilt u meer weten over het nabouwen van uw ERP-software? Neem contact met ons op.

 

 

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdsbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

DE voordelen voor u als klant

Naadloze overgang van oude op nieuwe software

Kosten- en tijdbesparend, snelle terugverdientijd

Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software

Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)

Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar

Moderniseren zonder risico’s 

Wanneer is het verstandig om uw ERP-software slim te laten nabouwen? U bent tevreden over de functionaliteit van de software, maar deze is verouderd. Er is gebrek aan de nodige flexibiliteit en de koppeling met andere systemen werkt slecht of helemaal niet. Door uw bestaande systeem te moderniseren, minimaliseert u risico’s en is de impact op de gebruikers klein. De experts van Netzozeker hebben ruime ervaring in het vernieuwen van praktisch ieder ERP-systeem. 

Lees hier hoe wij SAP-software nabouwen

Lees hier hoe wij Microsoft-software nabouwen.

Lees hier hoe wij Exact-software nabouwen.

Lees hier hoe wij AFAS-software nabouwen.

OOK DIRECT UW ERP-SOFTWARE SLIM NABOUWEN?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak.