Wij helpen bedrijven slimmer, sneller en efficiënter te laten werken door digitale innovatie.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Verouderde software opnieuw laten ontwikkelen

Alle software raakt op een gegeven moment verouderd. Wanneer er geen updates/uitbreidingen meer worden uitgebracht, bijvoorbeeld. Als u nieuwe hardware aanschaft, dat de programma’s niet kan draaien. Of als de software alleen werkt op een verouderd besturingssysteem, zoals DOS.

Als applicatieontwikkelaar begrijpen wij waarom bedrijven hun verouderde software blijven gebruiken. Alle medewerkers zijn ermee bekend, iets nieuws aanschaffen kost tijd en geld en u weet niet of het net zo goed zal bevallen. Daarom bieden wij: slim software nabouwen. Het beste van twee werelden.

 

Wat is software nabouwen?

Met slim software nabouwen doen we drie dingen:

 • We bouwen uw software programma exact na, maar dan volgens de eisen van deze tijd. Uw voordelen: geen beveiligingsrisico’s, de software werkt perfect op al uw (nieuwe) hardware en u heeft alle bekende functionaliteiten.
 • We verbeteren de software op basis van uw gebruikerservaring. Wat kan handiger, sneller en efficiënter? U krijgt een programma dat niet alleen uw processen ondersteunt, maar optimaal presteert. Met alle nieuwe mogelijkheden van dien.
 • We zorgen dat u overal toegang heeft tot uw programma’s (in de cloud) via ieder device: smartphone, tablet en desktop.

 

Verouderde software update volgens Netzozeker

Software laten ontwikkelen gebeurt veel, zoals een ERP-, CRM- of processysteem. Met verouderde software, bedoelen we het programma dat niet is ingericht op deze tijd. De beveiliging is achterhaald, waardoor mensen ongewenst mee kunnen kijken of gegevens op straat komen te liggen. Bovendien is de levensduur van software beperkt. Verouderde software is niet compatibel met nieuwe hardware. De software programma’s die wij leveren voldoen aan hoge beveiligingseisen. Ze zijn standaard voorzien van een SSL-certificaat en u krijgt het veiligheidsrapport meegeleverd. Wij gebruiken de vulnerability scan van marktleiders als Qualys en Symantec, zodat uw software de test op alle bekende veiligheidslekken glansrijk doorstaat.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Welke oude software kunnen we nabouwen?

We zijn nog nooit software tegengekomen die we niet kunnen nabouwen. Verouderde software is vaak gebouwd op systemen/in programmeertaal zoals: DOS / MS-DOS / Flash / Oracle / SCO / Cobol / Clipper / Visual Basic / Microsoft Access

Bent u benieuwd of we uw software programma ook kunnen nabouwen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

 

Soorten softwaresystemen

Er is geen bedrijf in Nederland dat functioneert zonder goede software. Daarentegen gebruikt maar liefst 65% van alle bedrijven een vorm van verouderde software. Vooral de belangrijke programma’s met veel impact op uw bedrijf blijven vaak te lang in gebruik. Denk aan een centraal software programma als:

 • ERP/Processysteem
 • CRM
 • SAP/Navision/Microsoft Dynamics


Software laten ontwikkelen, met Service Level Agreement

Wanneer wij uw software nabouwen kunt u ook een SLA afsluiten. Dan verzorgen wij het beheer, onderhoud en support. De SLA is maatwerk, waarin u opneemt wat u belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Maandelijkse vulnerability scans, waarbij we eventuele nieuwe lekken direct verhelpen (patchen).
 • Voorrang bij het verhelpen van een storing.
 • Ondersteuning aan uw medewerkers bij vragen over het software programma.
 • Maandelijkse testplannen.


Onze werkwijze bij een eigen softwarepakket op maat

Na inventarisatie van uw wensen, bouwen we uw software programma in onze ontwikkelomgeving. Vervolgens bieden we u de software aan in onze test- en acceptatieomgeving, die we desgewenst als exacte kopie van uw eigen omgeving inrichten. U kunt alle functionaliteiten bekijken en gebruiken, om te bepalen of het programma in de praktijk naar tevredenheid werkt. Daarna rollen we het uit binnen uw bedrijf.

Deze methode wordt OTAP genoemd: Ontwikkelen, Testen, Acceptatie, Productie. OTAP geldt binnen de ICT als best practice om de kwaliteit en continuïteit binnen uw organisatie te waarborgen. Zo verloopt de overgang van uw verouderde software naar het nieuwe programma zo soepel mogelijk.

Afhankelijk van uw bedrijf en project, werken we volgens een projectplan en/of een agile methode. Agile werken heeft onze voorkeur, omdat:

 • We nauw samenwerken met de aangewezen specialisten binnen uw organisatie.
 • U elke twee of drie weken een verbeterde, werkende versie krijgt opgeleverd, zodat u direct van de software profiteert.
 • De kritieke momenten van het proces eerder zichtbaar worden.
 • Wij aanpassingen sneller kunnen doorvoeren.
 • Onze werkwijze volledig transparant is.
 • U direct kunt bijsturen, waardoor we risico’s minimaliseren.
 • U en wij een hoger rendement halen.


Onze mensen

Netzozeker werkt uitsluitend met eigen mensen welke de Nederlandse taal beheersen. Dit zorgt voor een heldere en duidelijke communicatie met korte lijnen. 


Contact opnemen met Netzozeker

Met Netzozeker kiest u voor ICT-professionals met een duidelijke focus op onze specialismen: software nabouwen, software nieuw bouwen (applicaties), ict-oplossingen, managed hosting waarbij de nadruk op beveiliging ligt. Wij zijn de ICT-ers waarmee u kunt praten. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00