Softwareontwikkeling: het automatiseren en digitaliseren van uw dagelijkse processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Slimme webbased applicaties op maat

Met maatwerk applicaties verbetert u processen binnen uw organisatie. Deze apps ontwikkelen we zodat u specifiek rendement kunt halen, zoals omzetverhoging, tijdswinst en kostenbesparing. Netzozeker ontwikkelt per definitie webbased applicaties, die online draaien. Simpelweg omdat webbased het altijd wint van een programma dat alleen lokaal beschikbaar is.

Met onze applicaties kunt u heel gericht informatie verwerken, opslaan en gebruiken, bijvoorbeeld in een ERP-, offerte- of CRM-systeem. Daarnaast ontwikkelen we apps die functionaliteiten toevoegen aan uw webshop of website. Het doel van elke webbased app is dat medewerkers beter kunnen samenwerken en klanten een optimale ervaring hebben met uw bedrijf.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Onze mensen

Netzozeker werkt uitsluitend met eigen mensen welke de Nederlandse taal beheersen. Dit zorgt voor een heldere en duidelijke communicatie met korte lijnen. 

Waarom software op maat?

  • Bepaal zelf de functionaliteiten
  • Geen jaarlijkse licentiekosten
  • Voldoet volledig aan uw wensen
  • Geen overbodige functionaliteiten

 

 

U vraagt, onze apps draaien

Het ontwikkelen van een klantgerichte app begint met een duidelijke procesbeschrijving. Die werken we uit op basis van vragen. Wat is het rendement dat u met de app beoogt? Met welke software, platformen of andere apps moet de applicatie samenwerken? Wat is het budget? Et cetera. Vervolgens brengen we een advies uit, ontwikkelen we de applicatie en zorgen we voor implementatie binnen uw bedrijf. We bouwen onder meer:

  • Mobiele applicaties: apps zoals in de playstores.
  • Functionele applicaties: apps om het proces binnen uw webshop of website te optimaliseren.
  • Database applicaties: offerte-, ERP- of CRM-systemen om gegevens van klanten makkelijk te beheren en te gebruiken in diverse omgevingen.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00