Wij helpen bedrijven slimmer, sneller en efficiënter te laten werken door digitale innovatie.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Maatwerk software bij Netzozeker

Heeft u een idee voor een nieuw product of dienst? Wilt u kosten besparen door processen te optimaliseren? Wilt u groeien of juist uw groei bijbenen? De kwaliteit verhogen van een intern proces? Of een hoger rendement behalen door betere gebruikerservaring en vormgeving? Ziet u een gat in de markt om u van de concurrent te onderscheiden? U voorbereiden op de Smart Industry? Dit zijn allemaal goede redenen om te kiezen voor maatwerk software oplossingen van Netzozeker. Want onze deskundige specialisten hebben uitgebreide ervaring met software ontwikkeling op maat. Hierdoor laat Netzozeker uw bedrijf slimmer, sneller en efficiënter werken met perfecte applicaties op maat.

Vrijblijvend contact opnemen

Advies over standaard of maatwerk software

Met onze bedrijfskundige en technische expertise denken we graag met u mee over wat de juiste software oplossing is voor uw specifieke vraag. Dat kan het ontwikkelen van maatwerk software zijn, maar zeker ook het (koppelen van) standaard softwarepakketten.  De keuze hangt af van wat u met de software ontwikkeling wilt bereiken. Wat zijn uw doelen, nu en in de toekomst? Daar gaan we graag zo vroeg mogelijk met u over in gesprek zodat onze analisten ook echt voor u van meerwaarde kunnen zijn. U kunt, naast een kop koffie, rekenen op een advies waar u op kunt bouwen.  En waarmee u vooruit kunt met uw organisatie. Dat is Netzozeker.              

Voldoet uw standaard software niet (meer) aan uw bedrijfsproces? Wellicht zijn uw applicaties met elkaar te integreren met een softwarekoppeling tussen uw systemen. Een andere optie is om uw oude software te verbeteren door deze slim na te bouwen.  Netzozeker onderzoekt graag wat voor u de beste oplossing is.

Alle voordelen van maatwerk software op een rij

Maatwerk software heeft veel voordelen ten opzichte van standaard software. Standaard oplossingen zijn vaak gericht op één proces. Maatwerksoftware,  het woord zegt het al, ontwikkelen we specifiek voor uw organisatie, een unieke oplossing om de doelstellingen van uw bedrijf te bereiken.  5 belangrijke voordelen om te kiezen voor op maat gemaakte software: 

  • Volledig aangepast aan uw wensen en bedrijfsproces
  • De applicatie groeit mee met uw organisatie
  • Vergroot uw onderscheidend vermogen door unieke functionaliteiten
  • Verbetert rendement en productiviteit, levert tijd- en kostenbesparing op
  • Is flexibel en te koppelen aan bestaande software

Wat kost maatwerksoftware en wat levert het op?

Netzozeker ontwikkelt maatwerk software in alle soorten en maten, voor zowel multinationals als het MKB. Software laten ontwikkelen is dus voor elk bedrijf bereikbaar, groot of klein. We bouwen op basis van uw wensen en behoeften, u heeft de kosten voor een maatwerk applicatie project dus zelf in de hand. Bovendien hoeft u geen jaarlijkse licentiekosten te betalen. De maatwerksoftware wordt uw eigendom. Netzozeker maakt u graag wegwijs in de verschillende mogelijkheden en helpt met een business analyse om de beste keuzes te maken voor uw organisatie zodat de maatwerk software zichzelf kan terug verdienen. Dat is ons uitgangspunt. Stel u uzelf dus niet de vraag ‘Wat kost het?’, maar vraag aan Netzozeker: ‘Wat levert het op?’

Vrijblijvend contact opnemen

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00