We leveren ICT oplossingen en bouwen applicaties voor optimale processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Applicaties rendabel laten samenwerken

Het voornaamste voordeel van samenwerkende applicaties is automatische gegevensuitwisseling. Als een medewerker, klant of prospect informatie invoert in uw systeem (klantendatabase, webshop of voorraadsysteem bijvoorbeeld) wordt dit direct beschikbaar in de andere systemen waar uw bedrijf op draait.

Bij koppelingen met externe databases werkt het net zo. Bekende voorbeelden zijn het aanvragen van een concurrerende verzekering, waar gegevens over een voertuig of woonobject voor nodig zijn, of het (eenmalig) aanmaken van een klantprofiel waarbij adresgegevens automatisch worden opgehaald.

Vrijblijvend contact opnemen

Gemak voor de klant en in eigen huis

Deze voorbeelden zijn zichtbaar aan de voorkant van uw organisatie en geven de klant vertrouwen. U neemt zo min mogelijk van zijn of haar kostbare tijd in beslag en werkt met slimme (maatwerk) applicaties die het gemakkelijk maken om klant bij u te worden.

Hetzelfde principe geldt aan de achterkant. Ook uw medewerkers zijn gebaat bij processen die hun dagelijkse taken ondersteunen en vergemakkelijken. Dat werkt prettig, levert tijdswinst op en leidt tot betere resultaten.

Wat mogen we voor u bouwen?

Onze koppelingen zijn altijd maatwerk. Dat klinkt al gauw kostbaar, maar de investering is gerelateerd aan het rendement dat er tegenover staat. Omzetverhoging, kostenbesparing of conversiegroei bijvoorbeeld. Het koppelen van applicaties doen we dan ook in drie stappen:

  • U krijgt een gedegen advies, gebaseerd op de wensen en eisen die u aan de koppeling stelt.
  • We verzorgen de ontwikkeling en bouw van de koppeling, volgens de beste technische specificaties.
  • We maken uw organisatie vertrouwd met de koppeling en verzorgen het periodieke beheer, zodat de techniek altijd vlekkeloos functioneert.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00