Softwareontwikkeling: het automatiseren en digitaliseren van uw dagelijkse processen.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Samenwerkende applicaties, meer rendement

Als uw bedrijf met meerdere applicaties werkt, wilt u gegevens kunnen uitwisselen. Dat is efficiënt voor zowel uw interne bedrijfsvoering als de samenwerking met externe partners.

  • Intern: Gegevens delen met verschillende afdelingen, zoals de data uit uw voorraadsysteem. Wanneer een artikel bijna op is, moet inkoop een seintje krijgen om bij te bestellen en wilt u in de webshop laten zien dat er nog maar een x-aantal voorradig is. Hetzelfde geldt voor klantgegevens, die gebruikt worden door de afdelingen Finance en Marketing, maar ook in uw webomgeving geladen moeten worden als een klant terugkeert voor een vervolgorder.
  • Extern: Het uitwisselen van gegevens met andere bedrijven. Denk aan resellers, affiliates, retailers of de koppeling met een database voor voertuigen, vastgoed of verzekeraars. Daarnaast kunt u ook denken aan koppelingen met machines.

Vrijblijvend contact opnemen

Betrouwbaar en beveiligd

Zo zijn er in de praktijk talloze situaties waarin applicaties een connectie moeten hebben. Netzozeker ontwikkelt en levert oplossingen voor deze koppelingen. Dat doen we (onder meer) met behulp van:

  • Microsoft Dynamics CRM online, Afas en Exact: een aantal van onze favoriete programma’s.
  • SSL encryptie: Secure Socket Layers om communicatie via het internet te beveiligen.
  • XML: Extensible Markup Language, die de structuur van digitale informatie weergeeft als platte tekst, dus leesbaar voor mens en machine.
  • API’s (SOAP en/of REST): Application Programming Interfase, waarmee applicaties met elkaar communiceren.
  • RSS: Really Simple Syndication, om automatisch op de hoogte te blijven van interessante informatie op websites, blogs, et cetera.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00