Wij helpen bedrijven slimmer, sneller en efficiënter te laten werken door digitale innovatie.

Kom jij ons versterken?

Werken als front-ender, back-ender of UI/UX designer?

Vacatures >

Advies en consultancy voor applicaties

Onze klanten weten vaak heel goed wat ze met een maatwerk applicatie willen bereiken. Wij werken graag met verschillende modellen, die dat visualiseren en beschrijven. Zo weten we dat we precies op één lijn zitten. De wereld van applicaties heeft een eigen taal waar wij goed in thuis zijn. Ondernemers die geen technische mensen in huis hebben (zoals een systeembeheerder of applicatieontwikkelaar), hoeven die taal niet te spreken. Wij zijn niet voor niets de ICT’ers waarmee je kunt praten. U krijgt op een heldere manier inzichtelijk wat u kunt verwachten van onze uitstekende applicaties.

Vrijblijvend contact opnemen

Modellen voor advies en consultancy

Tijdens de voorfase, ontwikkeling en implementatie van een applicatie, gebruiken we één of meerdere van de volgende modellen of beschrijvingen:

  • Pakket van eisen volgens MoSCoW: de Must-haves, eisen aan de applicatie om te zorgen dat u het gewenste doel ermee bereikt. De Should-haves, functies die niet onmisbaar, maar wel heel wenselijk zijn. De Could-haves, die aan bod komen als de tijd en het budget dat toelaten. En de Would-haves (ook wel Won’t-haves genoemd), die in de eerste release van de applicatie ontbreken, maar interessant zijn voor de toekomst.
  • Functionele beschrijving: dit is letterlijk het beschrijven van de rol die elke functie binnen de applicatie heeft, ook in relatie tot andere functies.
  • Wireframe (klikmodel): een werkend model van de applicatie om mee te testen. Wat gebeurt er als u ergens op klikt of gegevens invoert.
  • Workflowschema / Processtatus: een beschrijving of schema van de stappen uit het proces, wie of wat actie moet ondernemen en wanneer. Dit kan uiteraard ook automatisch gebeuren.

Bel ons direct voor een vrijblijvend advies >

Verder praten? Neem contact met ons op

Of bel gewoon: 088-777 95 00